Свет Хроника

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Камере у биоскопу снимиле како бизнисмен сексуално злоставља девојчицу! А њена мајка цело време седи поред њих

Бизнисмен из Индије ухапшен је након што је снимљен у биоскопу како сексуално злоставља 10-годишњу девојчицу док је седео поред њене мајке.

Мета Трамповог удара на Иран није нуклеарни програм него нешто друго, потпуно невидљиво

Злостављање је на надзорним камерама, а 60-годишњи Моиден Кати напастовао је истовремено и мајку и девојчицу.

Инцидент се догодио 18. априла, али је бизнисмен ухапшен тек ове суботе, након што је 26. априла полицији снимак предала добротворно удружење „Чајлдлајн“ која је снимка добила од власника биоскопа.

(УЗНEMИРУЈУЋИ ФОТО/ ВИДЕО) ЗЛОЧИНИ КОЈЕ СУ АЛБАНЦИ КРИЛИ: Језиви снимци убиства српских полицајаца

Али полиција осумњиченог није ухапсила све док исечак из видеа није пуштен на телевизији. Њихов немар изазвао је бес јавности у граду Едапал на југу Индије. Како пише Хинду, Кати, који је власник неколико златара у Индији и на Блиском истоку, признао је кривицу.

УДАР НА СРБИЈУ У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ: Вљора Читаку позвала Београд да призна Косово! Погледајте ову реакцију на њену изјаву!

Полиција је ухапсила мајку малолетне жртве, а полиција сумња да је најмлађа од три сестре већ била мета злостављача у прошлости.

(ВИДЕО) ТИТО ПРОДАО МЕЧ НЕМЦИМА ЗА 700 МИЛИОНА МАРАКА: Јосип Броз наместио пораз Југославије на Мундијалу како би избегао банкрот. Мистерија о којој се и данас води расправа!

Заменик инспектора КЈ Баби суспендован је јер није на време реаговао и ухапсио злостављача, а полиција разматра хоће ли предузети правне кораке и против мајке због саучесништва у злостављању.

„Снимак смо предали полицији дан након што смо је добили јер смо хтели да проверимо његову аутентичност, с обзиром на тежину случаја. Видео садржи три сата материјала и предали су нам га људи који раде у биоскопу“, рекао је члан удружења „Чајлдлине“ за „Њуз минут“ па додао да су прегледали цео снимак и како је Моитхинкути злостављали и мајку и дете истовремено, континуирано од почетка до краја снимка.

„Повремено би престао, изашао, па се вратио и наставио“, тврде из удружења и уверени да полиција није реаговала јер је реч о угледном и богатом бизнисмену.

КАКВА ТУГА: Сви заплакали кад су чули у чему је укопана погинула девојка Невена (20)!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Земан добио ракију од Србина: Званичници Косова наркомафијаши

Инијеста се после Мундијала повлачи из репрезентације

ЗАПАД ДОСТАВИО ПЛАН ЗА КОСОВО! БЕОГРАД: „Ово је лоша понуда!“

Извор: News minute, Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
23°
Wed
25°
Thu
26°
Fri
22°
Sat