Србија Хроника

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ИСПЛИВАО СТРАВИЧАН СНИМАК НЕСРЕЋЕ У НОВОМ САДУ: Из раскрснице налетео на џип, па га бацио на паркирана кола!

НОВИ САД - Снимак саобраћајне незгоде која се догодила у уторак после подне у новосадском насељу Телеп шокирао је људе

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

Снимак саобраћајне незгоде која се догодила у уторак после подне у новосадском насељу Телеп шокирао је људе на интернету, пошто је само пуком срећом избегнута велика трагедија на раскрсници која важи за опасну.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Наиме, како се види на снимку, до удеса два аутомобила је дошло на раскрсници Шарпланинске и улице Петефи Шандора када је на „ренџ ровера“ који се кретао улицом Петефи Шандора са бочне стране налетео аутомобил који га је замало окренуо на кров, након чега се теренац без контроле закуцао у паркирана возила.

Како се сазнаје, у удесу нико није теже повређен.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП

Мештани који живе у близини поменуте раскрснице кажу да су несреће на њој честе. Како додају до удеса долази готово сваке недеље, али не само на тој, већ на више раскрница у Улици Петефи Шандора, која је паралелна са Булеваром патријарха Павла, док бочне улице многи користе да би дошли до булевара не пазећи на брзину и првество пролаза.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

Pazite na raskrsnici Šarplaninske i Petefi Šandora ulice u Novom Sadu ,nedeljno jedna nesreća u proseku. Snimak 26.06.2018-16h 48 minuta

Posted by Lacika Kovač on Tuesday, 26 June 2018

СКАНДАЛ! БРИТАНСКА ЈАВНОСТ У ШОКУ: Објавила све о сексуалном животу краљице, па изазвала бес!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) УЖАСНА СМРТ: Мушкарац се давио, други скочио да га спаси, а пролазници су само могли да гледају како обојица тону

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КОЛИНА О ПЕНАЛУ НАД МИТРОВИЋЕМ: Чувени судија објаснио шта се десило. ЕВО ДА ЛИ БИ ОН ПОКАЗАО НА БЕЛУ ТАЧКУ!

(ФОТО) СТИДИТЕ СЕ, ОРЛОВИ: ЕВО ШТА СУ РАДИЛИ САМО ДАН НАКОН ШТО СУ РАЗОЧАРАЛИ НАЦИЈУ

Руски дипломата у ЕУ: „Северни ток 2” може да се гради и без Данске

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri