ВИДЕО Свет

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР: Муж је 100 пута бичем ударио пред целим селом, а када се онесвестила од бола, окупљена маса покушала да је силује!

Муж који је оптужио супругу да га је преварила, крвнички ју је претукао за казну, након чега се несрећна жена онесвестила испред масе људи који су потом покушали да је силују.

Ужасан инцидент догодио се на северу Индије.

На снимку који се појавио на интенету види се како преплашена жена, везана рукама на конопцу виси са дрвета, а може се чути како вришти у болу док је муж удара.

ЈЕЗИВ БИЛАНС: Србија је убијана са 170 атомских бомби Хирошиме

Група мушкараца и дечака стајала је у кругу око ње и гледала мучење, све док није пала у несвест од удараца.

Али њене патње се нису ту завршиле. Како пишу тамошњи медији, мештани села су је онда сексуално нападали и покушали да је силују.

Када се освестила упозорили су је да ништа не говори полицији, а затим се разбежали.

ПОЛИТИЧАРИ СЕ ОБЕЗБЕДИЛИ И ЗА НА ОНАЈ СВЕТ! Шешељ: Мрко, стижем ти у загробну кафану!

Дивљачко кажњавање уследило је када ју је незванични локални суд прогласио кривом да је побегла са својим дечком. Према наводима полиције жена је побегла са љубавником.

Међутим, 10. марта је њен муж послао људе да је убеде да се врати кући, који су јој рекли да ће јој све опростити и заборавити на прошлост. Али када се вратила, суд сачињен од старијих мештана села био је решен да одреди казну, и одлучио да муж мора 100 пута да је удари каишем.

(ВИДЕО) КУПИО КУЋУ, ПА СЕ ШОКИРАО КАДА ЈЕ ОТВОРИО ПОДРУМ: Оно што је тамо затекао га је оставило без текста

Несрећна жена је била тешко повређена и поденла је тужбу против мужа.

Полицијски инспектор Алтаф Ансари, рекао је:

„Пријавили смо случај против њеног мужа Саудана, бившег шефа села Шерха Сингха и његовог сина Схравансинха и ухапсили их. Покренули смо и лов на друге оптужене. Жена је послата у болницу ради прегледа.“

ДАЧИЋ: Вучић треба да повуче потпис с Бриселског споразума

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ШОК! СВИ СУ МИСЛИЛИ ДА ЈЕ У ПИТАЊУ БЕЛИ ПРАХ: Премијер Словачке открио шта му је то испало из џепа! ПОКАЗАО КЕСИЦУ!

РУСИЈА АМЕРИЦИ: Протерујете? Одговор ће бити моменталан

Више од 20 земаља ЕУ протерује руске дипломате?

Извор: Курир

Оставите коментар