Друштво Србија

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДОК СЕ РОДИТЕЉИ ОТИМАЈУ О ДЕТЕ, МАЛИШАН ПАТИ: Потресни плач и молба дечака којег узимају од оца и дају мајци расплакали Белу Цркву! СРЦЕ ДА ТИ ПУКНЕ

Испред Центра за социјални рад у Белој Цркви јуче се одвијала драма приликом примопредаје седмогодишњег дечака мајци, која је судском одлуком добила старатељство над њим.

ИСПОВЕСТ ВЕРЕНИКА ВОЈНЕ БОЛНИЧАРКЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Кад бих само знао зашто. То ће ме прогонити цео живот!

Потресне сцене камером је снимио дечаков отац Валентин Чолак и уживо емитовао на свом Фејсбук профилу, тврдећи да малишан плаче јер не жели да иде код мајке.

– Тата, тата, дођи… Нећу да идем. Тата – оџвањали су крици уплаканог седмогодишњака. За то време Чолак је звао Хитну помоћ, тврдећи да му је дете у опасности, али до краја снимка није се појавио нико од лекара.

МАЈКА ПРИПАДНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Моја ћерка није имала разлога да дигне руку на себе! Како је могуће, да два пута нанесе себи смртоносне повреде?

– Помозите људи, дете ми је у опасности. Асматичар је, плаче већ пола сата, онесвестиће се, умреће унутра, људи! Доживеће нерви слом – панично је говорио Чолак и све снимао.

У једном тренутку, изашла је судија с коментаром да сва деца плачу када се врши примопредаја.

Након пола сата, мајка и социјална радница су извели дете и убацили га у кола. Уз непрестани плач и опирање, малишан је отишао са мајком.

НИКАД ОБЈАВЉЕНЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Овако су Руси унаказили Харадинаја!

Отац Валентин Чолак каже за Курир да је веома огорчен одлуком суда и да јако пати због одласка сина.

– Мени су киднаповали дете! Старатељство је припало мајци, а ја имам право да га виђам два пута месечно, на два сата, у просторијама Центра за социјални рад у Горњем Милановцу где су сада и отишли. Мој син не жели да оде, плакао је, вриштао, сви су то видели, нема тих речи које могу да оповргну снимак који је видела цела Србија. Он је сада сигурно несрећан јер је мајка над њим била насилна, што се види и на снимку, како га вуче и належе на њега док он плаче – каже Чолак и додаје да га је бивша супруга оптужила за насилничко понашање према њој, али да је то, како каже, измишљено.

КУРТИ: Треба формирати „савез“ Албанаца, Црногораца, Бошњака и Хрвата против Срба

С друге стране, мајка дечака Г. Д. има сасвим другачију верзију приче.

– Нажалост је морала да буде тако стресна примопредаја, јер су претходно била заказана четири извршења и сваки пут је отац манипулисао и ометао. Он је злоупотребљавао дете и зато се јуче тако узбудио. Када је ушао у кола све је било у реду. Рекао је: „Извини, мама“, и није уопште плакао. Прошли смо јако тежак период, сада ће све да се слегне, а најбитније је да је дете добро и да је уз мене – каже мајка дечака.

Поручују нам: Видите шта ће вам се десити ако не попустите око Косова

Она додаје да се малишан јутрос чуо са оцем и да се осећа добро, али да због пријаве за насилничко понашање, отац има забрану приласка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАПАД ПУШТА НИЗ ВОДУ ПОРОШЕНКА: Неће да га виде у Вашингтону

ЂОКОВИЋ: „Правио сам грешке, све је то животна школа“

Каква проклета комисија? Колиндин предлог за Јасеновац изазвао буру на Твитеру

ХОЋЕМО и ДВЕРИ: Јеремић – договориће се опозиција, за столом озбиљни људи

ТУРИСТИ ИЗ СРБИЈЕ, ЗБОГ ОВИХ 5 СТВАРИ МОГУ ДА ВАС ВРАТЕ СА ГРАНИЦЕ: Креће сезона годишњих, а због ових папира одмор може и да вам преседне

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon