Printscreen
Друштво Србија

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) МОНСТРУОЗНО! Ево како пролазе пси у празничним данима! ДОБРО РАЗМИСЛИТЕ ПРЕ НЕГО ШТО УПАЛИТЕ ПЕТАРДУ

Ближе нам се новогодишњи и божићни празници, а са њима и период бацања петарди И ватромета.

КАКО ЈЕ НАСТАО ЗЕМУНСКИ КЛАН: Досад необјављени детаљи! Шиптар и Кум од ситних дилера постали најмоћнија криминална група

Нажалост, уместо да празнична и породична атмосфера током ових дана буде испуњена миром и срећом, свуда око нас се чују звуци петарди и ватромета, који често ни људима не пријају, а посебно нису пријатни за животиње, које нису свесне шта се то дешава око њих.

Ово су речи једине волонтерске организације о заштити животиња у нашој земљи – Анимал Ресцуе Сербиа. Како наводе чланови ове иницијативе, због немара суграђана животиње су за време новогодишњих празника све угроженије.

Једном реченицом Бјелогрлић запушио уста свима! Глумац се огласио после драме на Врачару, када је спасао дечака сигурне смрти

Printscreen

– Сведоци смо последица које бацање петарди може имати на животиње. Најчешћи случајеви који пристижу на диспечерску АРС линију током новогодишњих празника су: пси који упадају у шахтове, изгубљени љубимци који се не врате кући, повређене животиње… Све се то јавља као последица страха животиње која бежи када чује звуке пуцњаве петарди – кажу чланови АРС-а.

Како АРС тим објашњава, природни нагон животиње је да побегне када чује пуцњаву петарде.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Терористи оборили авион изнад Хаме, убили пилота, леш показују као трофеј

Printscreen

– Колико год лоше изгледало, сви смо имали прилике да се преко медија упознамо и са случајевима када су поједина лица, чак намерно, повређивала животиње, стављајући им запаљене петарде у уста наносећи им тако тешке телесне повреде и остављајући их да у агонији умиру. Потребно је да овакве ексцесе поменемо, како се више не би понављали – наглашавају борци за безбедност животиња.

(ВИДЕО) ДАЧИЋ СЕ ОПЕТ ЛАТИО МИКРОФОНА: Овога пута у дуету са Јошком Брозом запевао ” Са Овчара и Каблара”

Printscreen

Animal Resuce Serbia апелује на Београђане да пре него што упале петарду или ватромет размисле како то утиче на наше комшије, какав пример дајемо деци И како се то одражава на преостали живи свет са којим делимо околину у којој живимо.

(ВИДЕО/ФОТО) ТАЈНО КОПАЛИ ТУНЕЛЕ У ЛЕДУ ЗА НАПАД НА МОСКВУ: Откривена америчка нуклеарна база на Гренланду, а оно што су тамо оставили може све да нас уништи!

Требало би да искористимо ове празничне дане и да свету око нас почнемо да чинимо што висе доброг – рекли суи з АРС-а

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МРАЧНА ТАЈНА БОЖИЋНОГ МАСАКРА: Уочи празника урадили су продични портрет, и не слутећи да ће убрзо сви бити мртви!

ПОЛИЦИЈА ПОЈАЧАВА КОНТРОЛЕ Уколико ово имате на колима награбусили сте!

ПРЕЖИВЕЛА ПУКОМ СРЕЋОМ: Изашла на балкон да попуши цигару, одувао је ветар

Курди се спремају за Конгрес у Сочију

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri