Т.S
Друштво Србија

УЗБУНА ЗБОГ ПОПЛАВА: Проглашена ванредна ситуација на југу Србије

Обилне падавине и нагло отапање снега 30. новембра и 1. децембра условили су изливање бујичних потока и атмосферских вода, што је довело до оштећења појединих деоница на општинским и магистралним путевима, мостовима и пропустима, и до прекида саобраћаја.

(ВИДЕО) ВАТРЕНИ ОБРАЧУН НА КАРАБУРМИ: У пуцњави испред кладионице младић рањен у обе ноге!

На југу Србије проглашена ванредна ситуација због обилних падавина

Т.S

(ВИДЕО) Срби од Руса добијају тенк који је у Сирији био — неуништив

Ванредна ситуација проглашена је у вароши Власотинце и у селима Шишава, Доња Ломница, Орашје, Кукавица и Средор због проблема изазваних обилним падавинама. Из локалног Штаба за ванредне ситуације саопштено је да је уведена ванредна ситуација јер је обилна киша изазвала велике проблеме на путној инфраструктури и изливању канализације, а становништво је остало без воде за пиће.

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА УКЛЕТЕ ГРОБНИЦЕ: Ко год је овде ушао, умро би веома брзо, а тек после неколико деценија се сазнала права истина

„Обилне падавине и нагло отапање снега 30. новембра и 1. децембра условили су изливање бујичних потока и атмосферских вода, што је довело до оштећења појединих деоница на општинским и магистралним путевима, мостовима и пропустима, и до прекида саобраћаја“, наводи се у саопштењу.

Додаје се и да је због повећане замућености реке Власине, јуче је дошло до прекида и у водоснабдевању.

СКАНДАЛ: Америчка ТВ Н1 напала француског хуманитарца који помаже Србима на КиМ

Штаб за ванредне ситуације закључио је да, и поред ангажовања расположивих средстава и механизације, није могуће решити све проблеме, због чега је проглашена ванредна ситуација на делу територије општине.

Становници Власотинца и околних села, који су јуче остали без воде за пиће због прекида рада фабрике воде, водом за пиће се снадевају из три цистерне.

(ВИДЕО) СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ ЗАШТО ЈЕ ТИТАНИК МОРАО ДА НЕСТАНЕ: Потапање брода омогућило је формирање једне моћне институције

У локалном Водоводу је речено да се до краја дана очекује нормализација водоснабдевања, али да ће се вода, када буде стигла, користити само у техничке сврхе док Завод за јавно здравље Лесковац не потврди њену исправност.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) НАЈВЕЋИ МОНСТРУМИ КОЈЕ СРБИЈА ПАМТИ: Ово су најјезивије убице деце за које Србија зна!

Суманута идеја Јанковића: Хтео од Вучића да тражи премијерско место, а Шутановцу нудио да буде министар полиције

КИМ ХОЋЕ ДА ПРЕГОВАРА, АЛИ ИМА ЈЕДАН УСЛОВ: Ево шта тражи лидер Северне Кореје

Извор: Ало.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
27°
Sat