Public
Србија Хроника

УЖАС У ВОЈВОДИНИ: Ухапшени Аустријанци, СНИМАЛИ ПОРНО ФИЛМОВЕ СА СРПСКОМ ДЕЦОМ!

Двоје аустријских држављана ухапшено је данас у Бачком Петровом Селу због основане сумње да су снимали и путем интернета дистрибуирали малолетничку порнографиј.

Четрдесетседмогодишњи мушкарац С. К. Г и тридесетпетогодшња С.Б. се терете за кривично дело приказивања, прибављања и поседовања порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.
Осумњичени су имали привремено боравиште у Бачком Петровом Селу, а како смо незванично сазнали, су за снимање порнографских садржаја користили су децу, највероватније из тог насељеног места.
Основни јавни тужилац у Бечеју поднео је предлог за одређивање притвора те две особе, о чему је одлучивао судија за претходни поступак Основног суда у Бечеју.
– Тужилаштво има очигледне доказе да је дело извршено. Због врсте дела и његове опасности по друштво, тужилаштво је сматрало да постоји основ за одређивање притвора. Судија у кривичној материји који је дежуран, Горан Чимбуровић, уједно и председник суда, након саслушања изрекао је меру притвора до 30 дана, рекао је портпарол Основног суда у Бечеју Марко Божовић.
Мушкарац је саслушан на немачком, а жена на мађарском језику посредством судског преводиоца.
Како смо незванично сазнали, осумњичени мушкарац је пре извесног времена у матичној држави већ осуђиван за исто кривично дело, пише „Ало“.
Док траје истрага осумњичени ће бити притворени у окружном затвору у Зрењанину. Уколико се утврди њихова кривица, затворску казну служиће у Србији.

Извор: Блиц, Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАТИЈА БЕЋКОВИЋ: Хоће ли оне који нису признали Косово да истерају из ЕУ, кад Србију не примају због тога?

ШЕШЕЉ: Зачепићу нос и гласати за ЕУ

УЖАС У ПРИБОЈУ: Кикинђанин у подрум намамио дечака (9) и ОБЉУБИО ГА

ТАЈНА КОЈУ СВЕТ ИШЧЕКУЈЕ: Ово је Путинов човек за будућност!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri