Србија Хроника

УЖАС У ШКОЛИ У МАЛОМ МОКРОМ ЛУГУ: Осмаци терали девојчицу на орални секс и давали јој марихуану!

Нови случај вршњачког злостављања пријављен је у ОШ "Драгојло Дудић" у београдском насељу Мали Мокри Луг. Ученица осмог разреда Д. П. пријавила је дечаке А. М. и Л. Ј. да су је, више пута током две године, приморавали на орални секс, а да су јој пре три дана дали марихуану, претећи јој да никоме не сме ништа да каже. Случај је пријављен полицији, просветној инспекцији и Министарству просвете.

Директор школе Ђуро Косић потврдио је, за Новости, да је пријављено вршњачко насиље, те да је школа предузела све мере како би заштитила ученицу. Он каже да је школа упућена у део пријаве због дроге, али да нема сазнања о сексуалном злостављању.

Објављена је листа земаља са највећим РИЗИКОМ ОД ТЕРОРИЗМА, ево где се налази Србија

– У среду после часова у другој смени ученица је уплакана дошла код наставнице и показала јој наркотик увијен у фолију. Испричала је да су је узнемиравала два ученика и да су јој они то дали – објашњава Косић.

– Наставница је испратила девојчицу до куће, а сутрадан је написала пријаву. Прво смо о свему томе обавестили девојчицину мајку, а онда и полицију. Дошли су инспектори, којима су изјаве дали и девојчица и оба дечака у присуству родитеља.

Шта се догоди када воз у Јапану крене 20 секунди раније?

Директор каже да се школа и пре овог случаја бавила превенцијом вршњачког насиља. После немилог догађаја заказаа је ванредна седница Наставног већа и састанак тима за превенцију насиља. Биће организован и родитељски састанак, као и трибина о спречавању злостављања и насиља међу ученицима.

Директор каже да су у петак, када су имали више информација, о свему обавестили и просветну инспекцију и Министарство просвете, те да очекује да ће од понедељка и они организовати ванредни надзор.

Случај злостављања које је пријавила девојчица Д. П. биће, каже, детаљно испитан. Сазнајемо да се, наводно, све што је девојчица пријавила дешавало у кругу школе. Ученица је у ову школу дошла пре две године, и имала је велику помоћ педагога, психолога и наставника да се прилагоди новој средини и вршњацима.

СИЛОВАО СЕСТРИЦУ(4), ПА ЦМИЗДРИО У ПОЛИЦИЈИ! Језиви детаљи злостављања у ромском насељу у Новом Пазару!

– У овом тренутку најважније је да школа утврди све чињенице у вези са овим случајем. Ми ћемо након тога поступити у складу са надлежностима које имамо – поручују из Министарства просвете.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕПРИМЕРЕНА РЕАКЦИЈА САД: Ћутали на Орића, а овде би да суде

СВЕТСКИ МЕДИЈИ ПРЕНОСЕ: Кинези успешно пресадили људску главу!

Црна Гора, „читуље“ за нерођене девојчице

Извор: Курир.рс/Новости.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun