Регион

УЖАС У ПРИЈЕДОРУ Затекао бившу супругу у кревету са љубавником, па их убо више од 50 пута!

Алији Хрустићу се из почетка суди за двоструко убиство код Приједора.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ево шта је Ђилас ЗАХТЕВАО од ДСС-а за улазак у Савез!

У окружном суду у Приједору у понедељак је из почетка почело суђење Алији Хрустићу (59), оптуженом за убиство своје бивше супруге Азре Хрустић и њеног љубавника Енвера Халилагића, које је затекао у кревету и убио их са преко 50 удараца ножем и секиром.

ПИСМО ЦРНОГОРСКОМ ОФИЦИРУ ПРИСУТНОМ НА ПРОСЛАВИ  ОЛУЈЕ

Главни претрес у овом предмету започет је у јануару, али је у понедељак кренуо из почетка јер је између наставка суђења протекло више од 30 дана, што је законски рок за наставак суђења. Председница судског већа Мирјана Миодраговић Басрак појаснила је да је суђење поновљено због недоласка браниоца оптуженог, адвоката Јевте Јанковића, на рочиште које је било заказано за 29. јул.

ОТКРИВЕНА ТИТОВА НАЈВЕЋА ТАЈНА?! Лажног Дражу су водили на суђење, а прави је све време био ОВДЕ! А ево и где је сахрањен четнички вођа!

И поред тога што је адвокат тврдио да није крив за то, те што је на време образложио свој недолазак, суд га је новчано казнио са 3.000 КМ.

– Навео сам да нећу доћи због грубих злоупотреба у овом процесу, а тражио сам и изузеђе тужиоца Љубе Мацановића. Злоупотребе се огледају у само квалификацији кривичног дела, јер се из доказа тужилаштво види да се овде не може радити о тешком убиству, већ о убиству на мах – истакао је Јанковић.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Италијанска полиција објавила директан снимак СТРАВИЧНЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ након судара

Он појашњава да је из доказа јасно да је оптужени 55 пута ножем и секиром ударио бившу супругу и њеног љубавника, и то након што их је затекао у кревету. То, како тврди, указује на то да је оптужени био веома раздражен.

Новинарку из Обреновца напао мигрант, успела да се отргне и побегне, ово је њено сведочење

– Он се након злочина покушао убити, тако што се обесио, али га је спасао његов син. Након тога се сам предао полицији. То јасно указује на то да се ту не ради о планираном злочину – рекао је Јанковић.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД КРУШЕВЦА! Сударили се камион и аутомобил, од силине удара ОБА ВОЗИЛА СЛЕТЕЛА С ПУТА И ПРЕВРНУЛА СЕ!

Злочин је почињен 27. маја прошле године у кући у којој је Азра радила као помоћница у насељу Средњи Јакуповци код Приједора. У оптужници се наводи да је Хрустић до куће дошао да потражи свог малолетног сина.

– Када је у дворишту приметио ауто Енвера Халилагића, из свог аута је узео секиру и нож и ушао у кућу. У соби је затекао наге Азру и Енвера и одмах их је напао и ударао док их није усмртио – наводи се у оптужници.

Нож којим је убиство почињено пронађен је заривен у полни орган Хрустићеве бивше супруге.

(ФОТО) ЛЕПА БАРБАРА ЈЕ БИЛА ЗАШТИТНО ЛИЦЕ БЕОГРАДА За ћерком голмана Партизана лудели су сви, појављивала се у спотовима, а Лука Бојовић је само због ње

Оштрија казна

На наставку суђења у понедељак је испитана Јасима Топаловић, мајка убијене Азре Хрустић, која је затражила да се оптужени што оштрије казни.

– Желела би да се он осуди на највећу могућу казну. Глава за главу – рекла је Топаловићева.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕКСКЛУЗИВНО! Досад неоткривени детаљи из истраге злочина у Борчи: Подметнути докази у убиству певачице!

(ВИДЕО) КРИЈУ БРУКУ! СВЕМИРСКИ ПРОЈЕКТИЛ ПРОБИО АМЕРИЧКИ ШТИТ: Метеор пао директно на војну базу, која би требало да ИЗДА УПОЗОРЕЊЕ О РАКЕТНОМ НАПАДУ?!

Несрећа у Блацу: Тешко повређен припадник Жандармерије

ПРОВОКАЦИЈА ИЗ АЛБАНИЈЕ: Косово је „албански Јерусалим?!“

(ВИДЕО) Туристкиња снимала природу па случајно камером ухватила застрашујуће човеколико створење у шуми

(ВИДЕО) ПОСЛЕ КНЕЛЕТОВЕ СМРТИ У БЕОГРАДУ МУК: Али онда је на бину изашао Џеј и посветио му ОВУ ПЕСМУ! Публика на Сајму углас скандирала КНЕЛЕ, КНЕЛЕ!

Новости/Alo

Оставите коментар