Printscreen youtube
Србија Хроника

УЖАС У БЕОГРАДУ Девојчица пропала кроз канализациону решетку у школи

У помоћ јој је притекла професорка анатомије која јој је испрала и санирала рану.

Путин: Европа може бити мета руске одмазде

Ученица Средње медицинске школе у Вишеградској улици Л. Л. (15) је пре неколико дана у непосредној близини ове образовне установе, пропала кроз канализациону решетку и исекла део потколенице и колена, након чега ју је мајка, по позиву школе, одвезла на Институт за ортопедско-хируршке болести на Бањици где су јој лекари очистили рану и превили је.

УЖАСАН ЗЛОЧИН КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО РЕГИОН: Запалио оца и мајку док су спавали и мирно отишао!

На почетку школског одмора, девојчица се заједно са другарицама из одељења упутила на место где обично проводе слободно време, а које се налази на двадесетак метара од улаза у школу. Приликом хода, средњошколка је пропала кроз канализациону решетку задобивши дубоку посекотину на потколеници и колену. У помоћ јој је притекла професорка анатомије која јој је испрала и санирала рану.

ОН ЈЕ И ДАЉЕ У ЈАКО ТЕШКОМ СТАЊУ, НИШТА НЕ МОЖЕМО ДА ПЛАНИРАМО! Доктор Дарка Лазића открио све, ево од чега зависи опоравак

– Из школе су ме звали хитно да дођем. Када сам видела у каквом ми је стању дете, одмах сам је одвезла на Бањицу, где су јој лекари очиситли рану која је била баш дубока и превили је. Моје ћерка и њене другарице су биле на великом одмору, на месту где обично проводе време када је она ногом пропала кроз решетку. Није ни видела да у том делу постоји рупа, јер је тај део био прекривен гранчицама и лишћем – прича мајка ове средњошколке.

(ФОТО) ОН ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ВИДЕО ДАРКА ЛАЗИЋА ПРЕ САОБРАЋАЈКЕ: Били смо у кафани, па отишли код мене да спавамо! Кроз сан сам чуо његов телефон и само је ИЗЛЕТЕО напоље

Наиме, старији ученици ове средње школе рекли су да је Л.Л. најгоре прошла од свих, јер се већина њих раније саплитала на истим решеткама.

Како каже њена мајка, девојчица је добро, имала је осам копчи, сваки други дан је ишла на превијање.

КРАЈ ПОТРАГЕ: Ево где је пронађен младић из Каћа!

НЕЋЕ СЕ ИЗВУЋИ?! Потврђена оптужница против Атифа Дудаковића

ОДУСТАЛИ СМО ОД ЦЕПТЕРА И ПРЕШЛИ НА ЊЕГА! ПРВА РАТА ЈЕ БИЛА 5 МИЛИОНА ЕВРА И ПЛИВАЛИ СМО ЗА ЊОМ: Ђура Мутави открио све детаље отмице СРПСКОГ БИЗНИСМЕНА

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАРКУ ЛАЗИЋУ ОТКАЗАЛИ БУБРЕГ И ПЛУЋНО КРИЛО! ДОКТОР ИЗ КБЦ ЗЕМУН: Делимично сте у праву, такве ствари се дешавају

ДАРКУ ЛАЗИЋУ ПОТРЕБНА КРВ, МЕНАЏЕР ОТКРИО НОВЕ ДЕТАЉЕ: Не можемо да га транспортујемо нигде у оваквом стању! Нису проблем преломи…

(ВИДЕО) „ДЕЧАК ДУХ“ Устао из коме после 12 година, а прве речи које је упутио мајци су УЖАСАВАЈУЋЕ

ДЕТАЉИ ЈЕЗИВОГ УДЕСА У НОВОМ САДУ: Од силине ударца у ауто Наташе Беквалац мала Катја ИСПАЛА ИЗ АУТО-СЕДИШТА?!

ДА ЛИ ЋЕ МУ БОГ ОПРОСТИТИ? Вероучитеља из Врбаса изнервирао потез ученика, па га је гурнуо тако да је дете пало преко клупе и повредило врат!

(ФОТО) ИМАШ САМО ЈЕДАН ПУТ: Изгубио је НАЈБОЉЕГ пријатеља у саобраћајки, а кад је видео шта се дешава Дарку Лазићу, има једну много ЈАКУ ПОРУКУ!

Blic/Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
30°
Sat
28°
Sun
27°
Mon
28°
Tue