Pixabay
Србија Хроника

УЖАС У АРАНЂЕЛОВЦУ Мајка тукла дете до крви

Против Сузане Х. (35) из Аранђеловца поднета је кривична пријава због сумње да је сину Филипу Х. (14) нанела више повреда по телу, због чега јој је центар за социјални рад из тог града одузео сина и доделио га хранитељској породици.

ВРЕМЕ РАДИ ЗА СРБИЈУ: Приштински сепаратисти суочени са све очигледнијим пропадањем пројекта лажне косовске државе!

Како сазнајемо, Сузана Х. је прутом претукла сина и нанела му повреде по телу, што су приметили у школи коју четрнаестогодишњи Филип похађа. Према речима нашег извора, убрзо је реаговао и Центар за социјални рад, који је жени одузео дете.

– Жена је буквално претукла сина прутом и тако му нанела више повреда. Дечаково тело је било у модрицама и подливима. Она није позната одраније по насилништву, али је свакако случај брзо расветљен када је дечак отишао у школу.

(ФОТО) СРАМАН ОГЛАС СРПСКЕ ТУРИСТИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ФРАПИРАО ЈЕ СВЕ: „Аушвиц, историјско место које је инспирација многим познатим филмовима“!

Он је по телу имао разне повреде, што је било немогуће не приметити. Није познато да ли је у школи неко од његових наставника или другара из разреда приметио, али свакако је врло брзо све дошло до полиције и Центра за социјални рад. Према речима људи из његовог окружења, дечак раније није долазио такав у школу, тако да није познато шта је могло да изазове његову мајку да му нанесе такве повреде – испричао је извор близак истрази.

Према речима нашег извора, из његове школе су контактирали са полицијом, која је одмах реаговала.

МОНСТРУМ СИЛОВАО ДЕВОЈЧИЦУ 8 ГОДИНА: Када су их инспектори суочили, са 3 речи је објаснио да се не каје и да нема душе

– Против Сузане Х. је поднета кривична пријава због насиља у породици, међутим, против ње је изречена и привремена мера забране да контактира и комуницира са жртвом, њеним сином Филипом Х. Центар за социјални рад у Аранђеловцу је мајци одузео сина и доделио га хранитељској породици. Не зна се како је дечак реаговао на целу ситуацију, да ли је и сам кривио своју мајку или се противио „галами” која се подигла око повреда које му је нанела. Филип, као ни његова мајка, није познат по проблематичном понашању, увек је био примеран и добар ђак – испричао је наш саговорник.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОЧЕК ГУЈОНА НА КИМ: И на француском кад прича, ја га разумем!

ПОСЛАНИЦИМА ВЕЋЕ ПЛАТЕ У 2018: Ево за колико ће им се повећати зараде!

Руски одговор: Небо се затвара за америчке авионе

Ој свијетла свибањска зоро: Црногорску Википедију као да је писао Анте Павелић

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
29°
Sat