Србија Хроника

УЖАС: Овако је Дарко Костић ОД ДЕЦЕ ТРАЖИО СЕКС!

Дизајнеру Дарку Костићу недавно је продужен притвор због сумње да је сексуално узнемиравао више особа, међу којима је и један петнаестогодишњи дечак. Српски телеграф дошао је до ексклузивних исказа оштећеног и сведока у овом поступку који указују да је Костић преко Фејсбука бирао дечаке и нудио им новац и поклоне за сексуалне услуге!

Нудио „бомбоне“

НЕВЕРОВАТАН ОБРТ У СЛУЧАЈУ ПРЕТУЧЕНОГ БЕОГРАДСКОГ ПОЛИЦАЈЦА: Затекао жену са љубавником, па добио батине! А онда је супруга урадила нешто што је СВЕ ШОКИРАЛО!

У склопу истраге саслушан је У. У. (23), који је оштећеног Ш. Б. (22) повезао са креатором. Из његовог сведочења може се видети како је Костић долазио до својих жртава.

– Не сећам се када је на мој профил на Фејсбуку стигао захтев од Дарка Костића. Ја сам га питао ко је он. Мислим да ми је рекао да је дизајнер, а потом додао: „Полако, упознаћемо се“ и након тога ми је понудио 5.000 динара за сексуалне услуге. Одговорио сам му да нисам заинтересован и да ћу му јавити уколико неко од мојих пријатеља буде био. Ја сам изашао из куће и показао то пријатељима. Нико није прихватио овако нешто. Сви су се смејали – испричао је овај сведок, а потом навео и како је оштећеног Ш. Б. упознао са Костићем.

УБИЛА СЕ ЋЕРКА МИЛИЋА ВУКАШИНОВИЋА: Маја (35) се предозирала, нашла је другарица. Није јој било СПАСА

– Ми њега зовемо Кнеле. Рекао сам му да ми се обратио Дарко Костић и да му је нудио све живо, значи кокаин, „бомбоне“ екстази и слично. Кнеле се заинтересовао јер му је рођендан био сутрадан и желео је да се части – рекао је сведок у тужилаштву.

И сам Ш. Б. потврдио је причу овог сведока.

– Добио сам број Дарка Костића, за кога ја нисам знао ко је, а уједно је У. У. њему оставио мој телефон. Костић ми је потом послао поруку: „Могу да ти набавим кокаин, ексере и МДМА, све што ти треба“, а потом послао захтев на Фејсбуку, како би могли да препознамо једно другог кад се сретнемо – сведочио је Ш. Б.

(ВИДЕО) ХЕРОЈ О КОМ БРУЈИ СРБИЈА! Александар је наишао на удес, путник је био заробљен у смрсканом ауту, а онда му је дотурио ЈЕДНУ СТВАР која му је спасила живот

Према његовим речима, са дизајнером се нашао код једног хотела, а потом су кренули у његов стан.

– Већ на столу у стану стајао је црвени тањирић поред кога је у кесици био кокаин, а на столу се такође налазио и спид. Дарко ме је питао да ли желим и спид да пробам, на шта сам рекао да желим само кокаин. Он ми је на тањиру нацртао тај кокаин и ја сам повукао две црте. Знао сам да је кокаин, јер сам се након конзумирања осећао као „бос“. Након тога сам запалио цигарету и сео на угаону гарнитуру, а Дарко, који је седео са моје десне стране, својом левом руком ме је ухватио за полни орган! – испричао је овај младић.

Претње

Ш. Б. је након тога ударио дизајнера и побегао из стана.

(ВИДЕО) ПОЖАРИ У ГРЧКОЈ СУ ПОДМЕТНУТИ, ОВО ЈЕ ДОКАЗ: Монструозни пироман снимљем док је палио шуму, када је увидео да је откривен ДАО СЕ У БЕГ!

– Скочио сам и питао га: „Шта радиш то?“, након чега сам га ударио песницом у главу. Рекао ми је: „Извини, није то требало тако да се деси“. Тада сам из беса узео његов телефон и излетео из стана. Он ми је у наредним данима, представљајући се као неки инспектор, слао вулгарне поруке: „Мајмуне један, врати тај телефон“, „Зашто што ме тераш да се цимам толико, видећеш шта ћу да ти урадим кад те будем ухватио“ – посведочио је Ш. Б..

Напао и учесника такмичења „Неки нови клинци“

Портир у згради у којој живи познати креатор рекао је на саслушању у тужилаштву да су код Дарка Костића често долазили млађи мушкарци, а до танчина је описао шта се догодило 14. јуна, када је малолетни Л. Ј. (15), учесник такмичења „Неки нови клинци“, пријавио напад.

СРБИ У ГРЧКОМ ПАКЛУ: Драган Шакота: ОВО ЈЕ УЖАС! Жељко Јоксимовић: СТРАХ И ШОК! Ана Лазаревић: СВИ СУ У ХАОСУ!

– Дарко је тог дана дошао да узме кључеве од тениске сале и отишао у стан са младићем који ми је изгледао малолетно. Они су се задржали у стану неких 45 минута, а онда је момак сишао доле и рекао да га је Дарко напао и да му је поцепао мајицу. Рекао ми је да је креатор требало да му да по 50 евра за осам снимака и да му дугује новац и да није знао да је геј – рекао је портир.

Он је додао да су код Дарка често долазиле мушке особе јако сличног изгледа.

– Углавном су нижи, млађи и сувоњави. Станари су се бунили, јер су стално улазили и излазили и правили буку – испричао је портир.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СПЦ одговара Ђукановићу: Патријарх Иринеј се неће извинити

(ВИДЕО) ШЕШЕЉ: С Хрватима нема пријатељства, а с Албанцима нема компромиса!

Нови потреси на Блиском истоку: Русија држи кључ и за Јемен

Жарко Лаушевић – највећи Антихрист међу Србима!

УБИЛИ СУ 74 ОСОБЕ, НАЈМЛАЂА ЖРТВА ЈЕ БЕБА ОД ШЕСТ МЕСЕЦИ Грчка мафија подметнула пожаре!

Неуставни трик Заева: Један референдум, а три питања

Српски телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
13°
Tue
12°
Wed
10°
Thu
9°
Fri