Shutterstock
Србија Хроника

УЖАС КОД ПОЖАРЕВЦА Ћерку (16) брутално тукао и ДАНИМА СИЛОВАО, од речи које јој је говорио, окренуће вам се желудац!

Ћерку је прво брутално претукао и ошишао, а онда је силовао непрекидно говорећи јој најпогрдније ствари!

ЗАШТО ШЕШЕЉ ЋУТИ О КОСОВУ?!

Заменик вишег јавног тужиоца у Пожаревцу, Мирослав Војиновић, подигао је оптужницу против Живорада М. (60) из Смољинца код Малог Црнића, који је ухапшен због сумње да је од 10. до 12. маја ове године у три наврата силовао своју малолетну ћерку А.М. (16).

После уручене оптужнице оптуженом и, евентуалног, жалбеног поступка, она ће ступити на правну снагу и заказаће се главни претрес у Вишем суду.

(ВИДЕО) ЈОШ ЈЕДАН АУТО ИЗГОРЕО ЗБОГ ТЕХНИЧКОГ: Кад је схватио да више не може да вози свог фијата, Михајло је напунио кола сеном и полио их бензином!

Према наводима оптужнице, Живорад је 10. маја увече ћерку претукао и ошишао, а онда је сексуално злостављао а исти чин је поновио и сутрадан поподне. Трећег пута, 12. маја око 12 сати, све је поновио. Све време док ју је силовао он је њу и вређао, оптужујући је да је ку*ва и да се вуцара са старијим мушкарцима у селу.

Отац је био посебно бруталан када је трећи пут силовао ћерку. Према речима извора из истраге девојчица је рекла да ју је тога дана претукао.

ПУЦЊАВА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Убијен Србин, други тешко рањен! ЛЕКАРИ МУ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ

– Пошто се девојчица противила сексуалном злостављању он ју је, уз неколико шамара и удараца по телу натерао, стално јој говорећи да је дро*а и да је то радила са другим мушкарцима, да то уради и са њим. На крају ћерка је пристала како би избегла додатне батине – прича извор.

Она је, не могавши више да издржи бестијалност свога оца, 12. маја побегла од куће и написала потресно писмо мајци, која је напустила мужа и боравила код ћерке удате у Смедереву. У писму је А.М. детаљно навела шта јој је отац радио и да јој се због тога више не живи. Чим је прочитала ћеркино писмо мајка случај пријавила полицији.

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗЛОЧИНА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ Николић супругу користио за преваре по Немачкој, а онда је СВИРЕПО УБИО ПРЕД ТРУДНОМ ЋЕРКОМ!

После тога, Живорад је ухапшен и одређен му је притвор, који је сада продужен. За кривично дело силовање, њему прети казна од пет до 15 година затвора. После његовог хапшења, анализом ДНК трагова на кревету, постељини, ћебету и на вешу девојчице, нађени су његови биолошки трагови.

Лекарским прегледима утврђено је да је девојчица имала бројне повреде по телу, глави, грудима рукама и ногама, у пределу и на полном органу, настали од стезања, штипања, уједа и пенетрације.

(ФОТО) ДЕТАЉИ ЈЕЗИВЕ ТРАГЕДИЈЕ: Код Сребрног језера погинуо тинејџер: Два другара се спасила, али се мали Никола удавио у муљу

Многи оперативци укључени у истрагу рекли су да до сада нису видели овако брутално силовање, посебно над својим дететом. Иначе, оптужени Живорад је у фебруару ове године изашао на условну слободу из затвора, где је био због убиства. Издржао је десет, од укупно 14 година, на колико је осуђен јер је у новембру 2008. ножем убио мештанина Смољинца Роберта Тодоровића (31).

Шпанску мисицу посетила мајка у болници у Земуну: МАМА, ГЛЕДАЛА САМ СМРТИ У ОЧИ

Из затвора је изашао раније, јер је комисија КПЗ „Забела“ констатовала да се Живорад довољно ресоцијализовао, али је додатни разлог био и то што је оболео од леукемије. Иако су и Виши суд и тужилаштво у Пожаревцу били против тога, Живорад је одлуком Апелационог суда ипак условно пуштен на слободу.

Живорада је супруга напустила због његовог насиља и прешла код старије ћерке у Смедерево, која је удата и има троје деце. Њих двоје имају и сина, кога је отац избацио из куће и који се издржава радећи разно-разне послове по селу.

ГРОЗНИЦА ГА ПОЛАКО УБИЈАЛА, НИЈЕ МОГАО ДА СТОЈИ НА НОГАМА: Андрејева нога крочила и тамо где ПОКОЈНИЦИ ПО 10 ГОДИНА НАКОН СМРТИ живе са својим породицама!

– Да је Живорад остао у затвору до краја, ово се не би десило. Мене је тај монструм оставио као удовицу и самохрану мајку, а убио ми је мужа само због тога јер се мој Роберт посвађао са Живорадовим сином око пикада у кафани – казала је Виолета Тодоровић (45), удовица Роберта Тодоровића, ког је Живорад убио у новембру 2008. године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Велики тријумф Русије: Америка ћути, а Турска „трља руке“

РУСИЈА СТАЈЕ УЗ СРПСКУ! Москва спремна да подржи осамостаљење РС

СПОЈИЛА ИХ ЉУБАВ ПРЕМА ТРУБИ: Гуча им крунисала везу

Telegraf/TPK news

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun