Занимљивости Србија

УЖАС КОД КУРШУМЛИЈЕ, ОТЕЛИЛО СЕ ДВОГЛАВО ТЕЛЕ Домаћин у шоку: Страх ме и даље не пушта!

У селу Висока, код Куршумлије, у домаћинству Милосава Перовића, ноћас је крава отелила теле са две главе. Теле је живело сат времена, а Перовићи су још увек у шоку због несвакидашње принове.

(ВИДЕО) НОЋ СЕ ПРЕТВОРИЛА У ДАН: Мистериозна ватрена кугла стигла с неба и експлодирала у Лапонији!

Милосав Перовић је рекао да је његова крава сименталске расе синоћ почела да се тели и да је одмах приметио да нешто није у реду, па је у помоћ позвао ветринаре из Куршумлије.

„Када је ветеринар отелио краву и изнео теле, на његовом телу су стајале две главе, исте величине, са ушима, очима. Спустио га је на сламу поред краве. Обе главе су гледале и језицима почеле да облизују слуз на њушкама и ноздрвама. Обузео ме је неописив страх, који ме и даље не пушта, после сат времена је угинуло“, рекао је Перовић (65).

Пре 20 година заборавио где је паркирао аутомобил: Сад је случајно налетео на њега, мислио је да му је украден

Перовић је иначе, још као средњошколац, почео да се бави сторчарством. Увек је имао више крава и других домаћих животиња. Он је навео да никада није позвао ветеринара приликом тељења крава и да је то увек успешно сам радио.

Илустрација

Његове квалитетне краве сименталске расе врло често су телиле близанце.

ИСПЛИВАЛИ ДОКУМЕНТИ ЦИА СА ОЗНАКОМ ВИСОКЕ ТАЈНОСТИ: Ово је велика мистерија Југославије! Од ње су стрепели чак и Американци!
„Или су се краве саме телиле, здраве и праве, никада им није била потребна интервенција. И ова крава се више пута телила сама. Парила се природним путем, са биком исте расе. Шта се ово десило, ја немам објашњење, затечен сам и веома уплашен“, рекао је Перовић.

Ветеринар Горан Судимац, који је отелио Перовићеву краву, из ветеринарске станице у Куршумлији, каже да је ово први случај да се отели двоглаво теле, али да се веома често дешава рађање младунаца других домаћих животиња с различитим деформитетима.

„На територији општине Куршумлија је то нарочито изражено у протеклих десет годна. Рађају се животиње са свакаквим деформитетима. Скоро смо у једниом селу отелили теле са осам ногу, четири задње и четири предње, затим теле без ребара и другим деформитетима“, рекао је Судимац.

Он сматра да до деформитета телета у домаћинству ; Перовића није дошло генетским путем.

СТРАВА И УЖАС! ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈА ЈЕ ЗЛОСТАВЉАНА У ШКОЛИ У МАЛОМ МОКРОМ ЛУГУ: Моју ћерку су силовали у школи!
„Могуће је да у спермографији буде неки проценат деформитета сперматозоида или да јајна ћелија не буде развијена до краја. Такође, у развоју ембриона може доћи до деформитета и да то буде разлог да ово теле има две главе“, казао је Судимац.

Због изнемоглости и тешког тељења, крава сименталка у домаћинству Перовића је под надозором ветеринара из Куршумлије.

Извор: Курир.рс, Н1

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка удара на Русију и гасом, а Србија жртва

(ФОТО/ВИДЕО) ОНА ЈЕ НОВИ ШОЈГУОВ ПОРТПАРОЛ: Цела Русија је одлепила за њом

(ВИДЕО) ИЗЕТБЕГОВИЋ ПОНОВО ПРЕТИ РАТОМ: Циљ дестабилизација БиХ и региона

(ФОТО/ВИДЕО) НЕ ЗАНИМАЈУ ГА ИГРИЦЕ: Милутин има тек пет година и ради нешто невероватно!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat