Хроника

УЖАС код Лесковца: БИВШИ ДИРЕКТОР ДОМА КУЛТУРЕ ПОКУШАО ДА ОБЉУБИ ДЕВОЈЧИЦУ (11)

Полиција у Грделици ухапсила је Ј. М., бившег директора Дома културе у том месту, због сумње да је покушао да обљуби девојчицу (11). Он је детету скинуо мајицу, пољубио је у груди и рекао: "Нека ово остане наша мала тајна."

 

Фото: јавна илустрација

Према незваничним информацијама, ово се догодило прошлог петка, у јутарњим часовима, кад су деца имала пробу у Дому културе за представу на предстојећем Грделичком лету.

– Иако је Ј. М. смењен са места директора, он се мувао по Дому. Око поднева, кад су деца имала пробу за представу, неко је требало да оде иза завесе на бини и да упали светло. Осумњичени се понудио да помогне и са девојчицом је отишао иза бине – каже наш саговорник.

Пошто се осумњичени Ј. М. и девојчица нису враћали неко време, један од радника Дома културе је отишао да види шта се догађа.
– Он је видео како Ј. М. девојчици скида мајицу, љуби је у груди и говори: „Нека ово остане наша мала тајна.“ Међутим, када је напасник видео да је откривен, пребледео је у лицу, а сведок ове гнусне обљубе је одмах обавестио родитеље девојчице, који су позвали полицију – навео је он.

Бивши директор није ни покушао да побегне и стављене су му лисице на руке. Да је ухапшен Ј. М., потврдио је  за Информер и садашњи директор Дома културе Марко Тривунић.

– Истражни поступак је у току. Инцидента је било и родитељи су пријавили цео случај – кратко је рекао Тривунић.

Иначе, осумњичени Ј. М. је смењен са места директора Дома културе у овој варошици након што је покушао да прекречи мурале познатог уметника Јошкина Шиљана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ И:

ВРБУЈЕ, ОБУЧАВА, УБИЈА: Глава женског „одреда смрти“ Исламске Државе, долази са Косова

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ТЕКЛА АКЦИЈА АРЕС: Међу ухапшенима и истакнути Земунац Млађен Мићић Пацов!

У ТОКУ ХАПШЕЊЕ ПЕДОФИЛА У СРБИЈИ: Код Хрвата у Руми нашли највећу базу дечјих фотографија и снимака!

ХОРОР У НОВOМ ПАЗАРУ: На градилишту нађени посмтрни остаци неколико особа

 

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
21°
Thu