Srpski telegraf
Србија Хроника

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТО) ЕКСКЛУЗИВНО: Овако је Зоран смрскао главу Јелени!

За брутално убиство певачице "Гранда" терети се њен супруг Зоран Марјановић (40), коме су лисице на руке стављене годину и по дана после злочина, откад је у притвору.

Вучић: Упозорен сам, ако уведемо војску на Косово – улазимо у сукоб са НАТО

Тело у каналу
За брутално убиство певачице „Гранда“ терети се њен супруг Зоран Марјановић (40), коме су лисице на руке стављене годину и по дана после злочина, откад је у притвору. Он се сумњичи да је 2. априла 2016. с осам удараца тупим предметом по глави усмртио Јелену на насипу, а њено тело је следећег дана пронађено у каналу.

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ ПУЦЊАВЕ НА НБГ! Отац полудео јер је ДЕЧАК ХТЕО ДА МУ СИЛУЈЕ СИНА! Малишану утврђене повреде на анусу!

Srpski telegraf

Ненад Шипка, директор Центра за форензичка истраживања (ЦФИ), потврђује аутентичност фотографија с увиђаја убиства Јелене Марјановић и објашњава да је на основу тих слика његов тим и изнео тврдњу да певачица није задобила повреде на месту где је затечено тело.

ЈУРИО БИН ЛАДЕНА, СПРЕМАО УБИСТВО У БЕОГРАДУ: Подигнута оптужница против бившег припадника америчких Фока који се НАОРУЖАН КРИО У СРПСКОЈ ПРЕСТОНИЦИ

Шипка: На лицу места није било обилног крварења, па сматрамо да Јелена ударце није задобила у каналу

НЕСТАЛА КРИСТИНА ПОСЛАЛА ШОКАНТАН МЕЈЛ: Ујак ме је силовао, тата тукао, деда убио пса…

– Фотографију су анализирали наши сарадници стални судски вештаци. На основу тога изнели смо тврдњу да је на лицу места морало да буде обилног крварења, као и да би се трагови крви нашли и на починиоцу. Међутим, из оптужнице се види да на гардероби Зорана Марјановића крви није било – прича Шипка.

Он објашњава и да повреде на Јелениној глави указују на то да се не би могла узети као истинита тврдња изнесена у оптужници да је певачица покушала да изађе на супротну страну канала, а где је нађен траг крви на шибљу.

А неки су сумњали: Како је НАТО „усрећио“ Црну Гору за само годину дана

Srpski telegraf

– Да је Јелена покушала да изађе, на доњем делу тренерке, патици и чарапи би морало да буде трагова блата. Све и да се догађај тако одиграо, Марјановић не би могао да је са травнате површине дохвати и удари док је Јелена на другој страни канала широког 3,10 метара, а како се наводи у оптужници. Она је пронађена ближе обали према насипу, па је нереално да се ту тело задеси ако је излазила из канала, а реч је о стајаћој води – каже директор ЦФИ.

НАСАМАРЕНИ ВОЗАЧИ УПОЗОРАВАЈУ: Лажни пресретач нас пељеши ! Има одличну причу и неку значку, полицијске блинкере и сирену!

26 месеци прошло од бруталног злочина

Нема крви и блата

Шипка додаје и да се у оптужници наводи да је нападач после злочина изашао са супротне стране канала, што се, према његовим речима, не може узети као истинита чињеница.

– Ако се све то догодило на начин описан у оптужници, онда је мала Јана, Зоранова и Јеленина ћерка, остала с друге стране насипа и не зна се кад је дошло до њеног сусрета с оцем. Због свега тога – непостојања трагова блата на Јелениној патици и чарапи, а нема крви ни на мајици и на месту проналаска тела, ми сматрамо да она ударце није задобила у каналу – закључује Шипка.

ST/REPUBLIKA

Крв се слила с косе на мајицу
Ненад Шипка објашњава да се на једној од фотографија са увиђаја на леђима Јелене Марјановић виде трагови крви, која се највероватније слила с њене косе.

(ВИДЕО) ШОКАНТНО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ, ШЕШЕЉ И АЗДЕЈКОВИЋ ПРАВИЛИ ШОУ: Објашњавали како је то кад те потера и зашто Дачић уз дипломатске пасоше треба да дели и резервне гаће?!

– На мајици се виде испрекидани трагови крви који су се ту нашли док је лежала на леђима. Тај отисак је иначе неравномеран – прича директор ЦФИ.

Још се чека оптужница
Против Зорана Марјановића оптужница је подигнута 9. фебруара ове године, али је месец и по дана касније враћена у Више тужилаштво због допуне истраге. Суд је наложио да се као сведок саслуша Зоранова и Јеленина ћерка Јана (7), као и докторка Милана Ш. из Борче, којој је Јелена послала поруку непосредно пре злочина. Докторка је исказ дала 16. априла 2018, а након вештачења биће донета одлука о томе да ли ће мала Јана сведочити.

Све о злочину
2. АПРИЛ 2016. – Јелена нестала док је трчала на насипу
3. АПРИЛ 2016. – певачицино измасакрирано тело пронађено у каналу
3. АПРИЛ 2016. – Зоран приведен, па пуштен после два дана
15. СЕПТЕМБАР 2017. – Марјановић ухапшен због убиства
16. ОКТОБАР 2017. – почело саслушање сведока у тужилаштву
9. ФЕБРУАР 2018. – подигнута оптужница против Зорана
20. МАРТ 2018. – оптужница враћена на допуну

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГОРБАЧОВ ПОРУЧИО АМЕРИМА: Хтели сте своју империју, а добили – Југославију!

„ШВАЈЦАРЦИ“ ОПЕТ ПРОВОЦИРАЈУ – Шаћири и Џака: Наше Косово ратовало је са Србијом, кидаћемо до победе!

СКОТ ПРОВОЦИРА: Одлази Еулекс, али остаје косовска полиција да чува Србе!

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon