Илустрација, Профимедиа
Србија Хроника

УСВОЈЕН НОВИ ЗАКОН: Уводи се ДНК регистар за расветљавање кривичних дела

Уводи се ДНК регистар за расветљавање кривичних дела.

(ВИДЕО) ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОРИ: Континент је већ почео да се цепа на два дела и то много брже него што су сви мислили!

БЕОГРАД – Законом о ДНК регистру који је данас усвојен у парламенту предвиђено је увођење таквог регистра који ће се користити у вођењу кривичног поступка, расветљавању кривичних дела и утврђивању идентитета несталих или непознатих особа.

ВЛАСНИК ИМАЊА КОД БЕОГРАДА НУДИ ПОСЕД СА КУЋОМ, ШУМОМ И ПОТОКОМ! Посед вредан 50.000 евра добијате БЕСПЛАТНО, уз само један услов!

Идентификација особа по основу ДНК вештачења сматра се најефикаснијом техником у идентификацији особа, а незаменљива је, према речима ресорног министра Небојше Стефановића, приликом расветљавања и доказивања насилничких кривичних дела.

ИСПЛИВАЛИ ДЕТАЉИ КАСАПЉЕЊА НОВИНАРКЕ: Милионер тело бушио ШРАФЦИГЕРОМ!

Министар је навео и да ће национални ДНК регистар у пуном капацитету бити успостављен у року од две године од ступања закона на снагу.

Скупштина је усвојила и Закон о евиденцији и обради података у области унутрашњих послова који унапређује систем вођења и обраде података и евиденције, а у исто време обезбеђује ефикасно вођење поступка због којег се подаци и обрађују.

МИОДРАГ (70) ЦЕО ЖИВОТ ТРАЖИ БЛАГО КРАЉА МИЛУТИНА: Копао сам крампом и будаком, где год сам посумњао да се можда налази!

Посланици настављају гласање о 32 предложена закона.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО, ВИДЕО) НЕРЕДИ У ПАРИЗУ ЗБОГ МАКРОНОВИХ РЕФОРМИ: Полиција воденим топовима и сузавцем на демонстранте, хулигани чекићима разбијали излоге банака

ПУЦЊАВА НА АДМИНИСТРАТИВНОЈ ЛИНИЈИ СА КОСОВОМ И МЕТОХИЈОМ: Наоружани Албанци посекоше српску шуму!

Британија понижена: Ово је највећи парадокс „брегзита“

Шифра „381“: Какву подвалу је смислила Приштина за годишњицу бомбардовања Србије

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
20°
Thu
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun