Друштво Србија

УСТА ИМАМ, ЈЕЗИК НЕМАМ, АЛИ МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ЗНАО И ДА ПОДВИКНЕ! Никад објављен разговор са Слобином Миром која је знала све његове тајне

Чувала га је од првог дана, а многе приче о њему однела је у гроб.

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА О КОЈОЈ ЈЕ БРУЈАО СВЕТ Када се Легија придружио Аркановој Гарди догодила се ЈЕДНА велика промена, а чувени тигар је заправо…

„Све ће то, моје дете, проћи, а истина је оно што остаје“, рекла ми је Мира Драгојевић (80), дугогодишња секретарица оснивача СПС Слободана Милошевића приликом нашег последњег сусрета у спомен соби која се налази у централи социјалиста на Студентском тргу.

СРАМОТА: Соња Лихт би што пре да се решимо Косова, а ево зашто

Дошао сам сасвим случајно у централу СПС, да урадим интервју с једним од функционера, али онда сам срео њу, легендарну другарицу Миру, како ју је ословљавао почасни председник социјалиста Милутин Мркоњић.

„Здраво сине, откуд ти?“, питала ме је док је излазила из Спомен собе посвећене Слободану Милошевићу.

КРИСТИЈАН СЕ ОГЛАСИО ИЗ ЗАТВОРА ЗАБЕЛА: Ево шта је рекао о „куму“ Чеди

Била је и остала до краја чувар лика и дела Милошевића и никад га није издала, нити је одала ниједњу његову тајну, а знала је све.

„Госпођа Миро, хоћете ли ми данас одати неку Слобину тајну?“, уз осмех сам је питао.

„Наравно да не, знаш мене, уста имам, језик немам. Него сврати на сок (знала је да кафу не пијем)“, одговорила ми је.

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ поручила Вучићу: „Неће се Срби рађати, ако предате Косово!“

Прихватио сам позив, ни слутио нисам да ће то бити последњи пут да разговарам с њом.

„Слоба је био специфичан, знао је богами и да подвикне кад треба, али је увек гледао да буде правичан. О њему ће историја тек писати“, рекла ми је она показујући ми Слобине слике усликане у време док је обављао функцију председника СРЈ.

„Многи тако не мисле“, рекох јој.

(ФОТО/ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИЛА ТАМАРУ ЂУРИЋ И ПРЕТРЕСАЛА ЊЕН БМW X6! Више од пола сата чешљали старлетин ауто, па је одвели ПОД РОТАЦИЈОМ!

„Све ће то моје дете проћи, а истина је оно што остаје“, биле су последње речи које ми је изговорила, поздравили смо се, а ја сам отишао својим послом.

Она је остала где сам је и затекао, ту поред Слобиних слика, као прави чувар једног дела историје српског народа. Неко ће тај период назвати најгорим, неко најтежим, трећи најбољим… Нека историја суди.

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ЦРНОГОРСКОГ ОФИЦИРА КОЈИ ЈЕ У КНИНУ СЛАВИО „ОЛУЈУ“: Причао сам са Иваном, након оног што ми је рекао, остао сам нем!

Мира Драгојевић, дугогодишња лична секретарица некадашњег председника Савезне Републике Југославије Слободана Милошевић, сахрањена је на гробљу у селу Елемир, код Зрењанина, тихо, повучено онако како је живела и како је желела.

ПРЕМИНУЛА СЕКРЕТАРИЦА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА: Ево шта је Мира рекла о њој!

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ИЗ ПОЖАРА У ЗЕМУНУ ИЗВУКЛИ СЕФ СА 18 МИЛИОНА €: Ватрогасцима стигло хитно наређење! Испитује се да ли је експлозија подметнута

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАПИРИ О КОСОВУ СКРИВАНИ ПУНИХ 16 ГОДИНА Због ових докумената је убијен Зоран Ђинђић!

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ ПРОВОЦИРА: Срби су гори од Хитлера, Србија и Српска су оно ШТО ЈЕ НЕКАД БИЛА НЕМАЧКА!

(ФОТО) СРПСКИ СПЕЦИЈАЛАЦ ЗГРАБИО НЕПОЗНАТИ СНАЈПЕР! Уследио је невиђени подвиг, И БАЋУШКЕ СУ ОСТАЛЕ БЕЗ ТЕКСТА!

ИНСЕКТИ ТЕРОРИШУ НОВУ ВАРОШ Будимир и његов син Михајло једва преживели напад 100 стршљенова, уједали су их свуда, овако су извукли живе главе!

ТЕМПЕРАТУРЕ КАКВИХ НИЈЕ БИЛО У МИЛИОН ГОДИНА Србију чекају суше и поплаве, АЛИ ТО НИЈЕ КРАЈ КАТАСТРОФАЛНОГ СПИСКА!

Извор: Espreso

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri