Printscreen
Друштво Србија

УШЛА САМ У КЛУБ НА КиМ, А ОНДА СУ УПАЛИ СПЕЦИЈАЛЦИ И ПОХАПСИЛИ НАС ЗБОГ ПРОСТИТУЦИЈЕ! Миленина исповест шокирала Србију: У затвору сам била 2 године!

Пореклом сам по мајци из Ниша, по оцу из Никшића. На Косову имам велики број пријатеља зато што су Тијанићи пре бомбардовања живели ту и остале су неке пријатељске везе. Касније када сам одлазила упознала сам још више људи, међу њима је и тај првооптужени Селим Кастрати, који је био власник тог клуба.

Не да сам само ја оптужена лажно, већ и он, зато што није предао властима мене. Ја сам боравила у том клубу и била у пролазу, не само са људима који су се можда бавили тероризмом, продавали дрогу или каквим већ криминалним активностима, јер ја иначе пишем о томе. Ја сам издала две књиге пре десетак година и ту сам зачела тему Косово Србија и све те социјалне теме.

РАТ ВУКА ДРАШКОВИЋА И МИЛИЦЕ ЗАВЕТНИЦЕ: Ти си морална карикатура којој је у странци остала само жена!

Са разлогом сам отишла доле, да будем ту негде у непосредној близини и сакупљам информације да бих могла да стварам и пишем истините приче.

СРБИ ЗА ПУТИНА СПРЕМАЈУ ПОСЕБАН СПЕЦИЈАЛИТЕТ! Нико овако није дочекао шефа Кремља!

На питање водитељке чиме се бави и шта је радила пре писања књиге, Милена је одговорила да је она мајка 11-годишњег дечака и да поред њега и писања књига није имала времена да се било чиме бави.

ЕВО КО ЈЕ ЗАШТИТНИК МАФИЈЕ У СРБИЈИ! Јеремићеви функционер у одбрани криминалца Филипа Кораћа!

„Улога мајке је ипак најважнији посао. А што се тиче мог стана, ја сам изнајмила тамо стан и у клуб нисам крочила 15 дана. Чим сам ушла, упали су специјалци и похапсили нас. Њих отприлике без претеривања стотинак, тако да сам ја помислила да је почео рат, када сам схватиала да су дошли да нас похапсе, лакнуло ми је, јер сам мислила да ће нас побити. Биле су ту ухапшене и три Српкиње које су радиле у клубу, као играчице. Чиме су се бавиле у слободно време, не знам, а касније је доказано на суду да су се бавиле проституцијом“, наводи она.

Како даље наводи, у оптужници се налазила на другом месту, за огранизвовање криминалне групе, трговина људима, омогућавање и принуда на проституцију, прање новца, финансирање тероризма и доказ за проституцију.

(ФОТО) ДЕТАЉИ СУРОВОГ ЗЛОЧИНА УСРЕД ГРАДА! Синови познатих пазарских кројача се посвађали, А ОНДА ЈЕ ЈЕДАН ПОЗВАО БРАТА…

„Када сам добила оптужницу само сам могла да се насмејем. Схватила сам да је то почетак мог краја и да ко зна да ли ћу жива изаћи из тог затвора“, додаје Милена и наводи да је мајци јавила да неће долазити кући сигурно 4-5 година, а вратила се после 2 године и четири месеца.

„Тај клуб је држао човек који је био финансијер ОВК. Због тога сам и отишла тамо, то уопште није био бордел, већ ноћни клуб, где су девојке радиле од 9 до 2 после поноћи. Хтела сам да разговарам са тим људима о тероризму и великој Албанији, јер сам желела да истражим за причу на којој сам радила“, присећа се Милена.

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА СУРОВОГ УБИЦЕ! ЧАБУ ТРАЖЕ И ЗБОГ ЛИКВИДАЦИЈЕ У БУДИМПЕШТИ: Рекао је бизнисмену да клекне, а онда му је пуцао у главу! ЕВО ШТА ЈЕ УРАДИО СА ТЕЛОМ

Имала сам проблем у затвору са албанским системом. Понашали су се према мени са поштовањем, била сам заштићена. Нисам ништа крила о себи.

САТАНИСТИ ВРБУЈУ ПРЕКО ФЕЈСБУКА: У Србији постоји 5 врста секти, а често се крију иза ОВИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

„Била сам смештена у Липљану, једном мањем место код Прштине, то је једини женски затвор на целом Косову и за старије малолетнике. Била сам једина Српкиња тамо. У истражном затвору сам провела две године. Била сам смештена у соби 3 са 3 и имала две шетње од по сат времена током дана. Била сам у соби са три Албанке, које нису знале ни реч српског, споразумевале смо се на енглеском. Узела сам речник из библиоетеке, врло брзо научила сам да причам и пишем на албанском, била сам принуђена“, наводи Милена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вашингтон спрема арктички удар на Русију

СУДИО СРБИМА, САД БРАНИ ЗЛОЧИНЦЕ ОВК! Џефри Најс за одбрану Самија Љуштакуа добија 2.200 ЕВРА ДНЕВНО! И то из буџета Приштине!

Сазнао да га девојка вара са Црногорцем, па направио хаос: Отео и мучио љубавника, а сада је добио ову казну

(ВИДЕО) Први Шиптар стигао насмејан у ХАШКО СПЕЦИЈАЛНО ТУЖИЛАШТВО на саслушање о злочинима ОВК над Србима!

ПРИТИСАК! ВЕСЕЉИ СРБЕ ГУРА У ГЕТО! Стоп за ВОЗИЛА ИЗ СРБИЈЕ! Апсолутна блокада болница!

ПАДАЈУ ВОЂЕ КРАГУЈЕВАЧКИХ КЛАНОВА: Велика акција полиције, хапшење због монструозног напада у дискотеци!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu