Регион

Ускоро резултати вештачења пронађеног примерка Дејтонског споразума

Вештачење примерка Дејтонског мировног споразума, који је 31. октобра пронађен код Жељка Кунтоша на Палама, требало би да буде завршено у наредних 10 до 15 дана, потврђено је у Републичком јавном тужилаштву.

(ВИДЕО) ПУТИН ЗАПЛАКАО КАДА ЈЕ ВИДЕО КАКО У КОВЧЕЗИМА НОСЕ РУСКЕ БОРЦЕ: Снимак који обишао планету за месец дана видело више од милион људи!

У Тужилаштву наводе да је реч о сложеном документу од стотинак страница, те да је његово вештачење приоритет у раду републичког јавног тужиоца, пренели су бањалучки медији.

Транспарент са именом и презименом Ратка Младића је ипак виђен синоћ у Лиги Европе: Погледајте навијачи ког клуба су раширили транспарент

У Окружном суду у Бањалуци 7. новембра отворена је фасцикла одузета од Кунтоша, у којој је био и примерак Дејтонског споразума, који је тад упућен на превођење и вештачење.

(ВИДЕО) ВОЛИ ДА УНИШТАВА СРПСКЕ СВЕТИЊЕ: Ево ко је жена која је покушала да отме српску заставу испред Хашког трибунала

Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске ухапсили су Кунтоша 31. октобра на Палама, након што су претресли његов стамбени објекат и пронашли примерак Дејтонског споразума.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ЗЛА НОВИНАРКА Си-Ен-Ен-а БИЛА ЗАЉУБЉЕНА У РАТКА МЛАДИЋА?! Кад је генерал одбио, ПОЧЕЛА ЈЕ ДА ПЉУЈЕ ПО СРБИМА!

ПУТИН СЕ СПРЕМА ЗА РАТ СА НАТО: Шеф Кремља наредио ПУНУ БОРБЕНУ ГОТОВОСТ!

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ МУГАБЕОВУ ПРИВАТНУ ПАЛАТУ! Вреди најмање 10 милиона долара, а ГРАДИЛИ СУ ЈЕ СРБИ

Извор: Танјуг

Оставите коментар