Printscreen
Политика Србија

Усклађени догађаји на Косову и Метохији са покушајем рушења председника Додика

ИСПОВЕСТ РАДНИКА СА ГАЗИВОДА КОЈИ ЈЕ ЖРТВА ИЖИВЉАВАЊА РОСУ: Гурнули су нас на врата са дугим цевима! НА СВАКИ ПОКУШАЈ ДА ИЗАЂЕМО РЕПЕТИРАЛИ СУ ОРУЖЈЕ

Заузимање Газивода на Косову и Метохији од стране тзв. РОСУ је смишљен и усклађен план како би се председник Србије Александар Вучић приморао да се одрекне Републике Српске и њеног председника Милорада Додика, а онда и да призна тзв. независно Косово.

ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА: Председник Србије Александар Вучић се у 21ч обраћа јавности! Срби са КиМ почели са окупљањима

Председнику Вучићу, по информацијама којим располаже СНП – Избор је наш, је прећено, у смислу да се не укључује у изборе у Републици Српској и да не дође на отварање Болнице „Србија“ у Источном Сарајево, које је већ било договорено за 6. октобар о.г.

Заветници први реаговали: СРБИЈА ХИТНО ДА ИЗДА РОК ЗА ПОВЛАЧЕЊЕ РОСУ ЈЕДИНИЦА СА СЕВЕРА КиМ!

На такав начин би се лакше реализовао план САД-а и Велике Британије који подразумева прво рушење председника Додика а онда и укидање Републике Српске.

ЕВО ШТА ЈЕ ХТЕО ДА ПОСТИГНЕ ПОСЕТОМ: Протест против Тачија у Приштини пао у сенку посете Газиводама

Покрет сматра да Србија треба искористити ову комплексну и тешку ситуацију, коју она није изазвала, тако што ће Бриселске преговоре прогласити пропалим стављајући аргументовано сву кривицу на руководство тзв. независног Косова. Тим чином се Косово и Метохија, само по себи, враћа у Савет безбедности УН-а и Резолуцију 1244. Сада Србија треба показати жељу и снагу како би се неспорно видело да подржава Републику Српску и све оне политичаре који раде на одбрани Српске и на тај начин спрече евентуално дешавање „обојене револуције“ у Српској. Власт у Србији се мора бринути за Српску и мора бити укључена у сва позитивна дешавања у њој. Политичарима у Србији не смију бити избори у Немачкој, Италији, САД, Великој Британији или Русији бити важнији од избора у Српкој.

ЕУ: Рачунамо на мир и уздржаност СВИХ, Ђурић: Изјава из Брисела је за сваку осуду, НИСУ СРБИ ПРОВОЦИРАЛИ

СРБИ ПОСТАВИЛИ БАРИКАДЕ КОД ЗУБИНОГ ПОТОКА: РОСУ испратили Тачија до Косовске Митровице, па кренули назад на Газиводе али их Срби блокирали

ЗВАНИЧНО ПОТВРЂЕНО – РОСУ се повукли са севера косова и Метохије!

(ВИДЕО) Тачи провоцира и после посете! Диван дан, обасјан јесењим сунчевим зрацима…

Ђурић: РОСУ се није повукао, и даље су тамо наоружани до зуба

(ФОТО,ВИДЕО) ПРВИ СНИМЦИ И ФОТОГРАФИЈЕ СА ГАЗИВОДА ПОСЛЕ УПАДА РОСУ: Погледајте, вире из жбуња, блокирали путеве и комплекс

ЛИЦЕМЕРНО: Огласио се КФОР – Немамо информације да су РОСУ упале на Газиводе!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НА ГАЗИВОДЕ ДАНАС УПАЛО ВИШЕ ОД 100 СПЕЦИЈАЛАЦА РОСУ!

НИ ДА ПИСНУ Нико са запада није видео дивљачки чин шиптара, Руси помно прате, Хрвати очекују да ће РОСУ преузети Газиводе

ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА У ВЛАДИ СРБИЈЕ Марко Ђурић: Албански терористи упали на Газиводе да би Тачи могао да се провоза чамцем! Вучић јавио међународној заједници да ће ЗАШТИТИТИ СРБЕ!

МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ ПОВОДОМ НАПАДА НА ГАЗИВОДЕ НАРЕДИО: Све специјалне и посебне јединице полиције У СТАЊУ НАЈВИШЕ ПРИПРАВНОСТИ!

ВУЧИЋ НАКОН УПАДА АЛБАНАЦА НА ГАЗИВОДЕ ХИТНО ИЗДАО НАРЕДБУ: Војска у највишем стању борбене готовости!

ДРАМА! ШИПТАРСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ ЗАУЗЕЛИ ГАЗИВОДЕ!

Извор: vidovdan.org

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue