Извор: mod.gov.rs
Друштво Србија

Уручени станови припадницима Војске и Министарства одбране

Министар одбране Александар Вулин уручио је кључеве 33 стана припадницима Министарства одбране и Војске Србије. У станове у Београду, Шапцу, Обреновцу, Смедеревској Паланци уселиће се породице активних и пензионисаних припадника Војске.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ КАБИНЕ РУСКОГ ХЕЛИКОПТЕРА: Погледајте како Ноћни ловац брише са лица земље тенкове терориста!

Породица Јевтић се до сада селила седам пута. Од данас, међутим, знају своју трајну адресу. Њима је додељен троипособни стан у Обреновцу.

„Ми већ живимо у Обреновцу и добили смо стан у Обрановцу. Већ дуго чекамо тај стан и драго нам је да Нову годину прославимо у свом стану. Наши дечаци се посебно радују“, каже мајор Миљан Јевтић.

УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ: Ово су брутални злочини на којима је „настало“ Косово

Има и оних који су решавање стамбеног питања чекали цео радни век.

„Учесник сам свих ратова а као припадник противваздушне одбране учествовао сам и у одбрани Београда“, рекао је потпуковник у пензији Јово Грба, који је стан чекао 40 година.

ТЕЛЕФОН ЈЕ ЗАЗВОНИО У ПОЛА 3 УЈУТРО, ЧУО САМ САМО: АЛЕКСАНДРЕ, ДОЂИТЕ ШТО ПРЕ! Потресна исповест Београђанина (46) који је годинама чекао нови бубрег! Прву прилику је ПРОПУСТИО!

Кључеви 33 стана су, поручује министар одбране, начин да се припадницима Војске држава захвали за године службе и верност домовини и војсци.

Од следеће године, одлуком председника државе, почиње изградња већег броја станова чиме ће проблем коначно бити решен.

БОЛЕСНО! ВРТИЋ СА ЛИКОМ ПАВЕЛИЋА: Тако нешто могу да смисле само ИЗОПАЧЕНИ УСТАШКИ УМОВИ!

„Многи од вас су провели целу каријеру чекајући стамбено питање. Од идуће године решаваћемо то питање од почетка каријере, да унапред знате да је тај највећи проблем нешто на шта можете да рачунате“, рекао је Вулин.

КОНАЧНО СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ 3Д РЕКОНСТРУКЦИЈЕ: Несумњиво утврђено да је Јелена мртва донешена на насип!

Јефтинији станови за припаднике безбедносних служби од наредне гоодине требало би да се граде у шест градова Србије.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Муџахедини су одсецали главе српским војницима, а Изетбеговић их је свечано постројио!

Према неким проценама, на тај начин до стамбеног решења могле би да дођу породице 14.000 припадника Војске и Министарства одбране.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu