Foto-ilustarcija: Pixabay, Facebook/Uros Vasic
Друштво Србија

УПОЗНАЈТЕ УРОША НЕУНИШТИВОГ: Ударила га струја од 25.000 волти, био у коми, два пута га ударио аутомобил, АЛИ ТО НИЈЕ СВЕ

Преживео је удар струје од 25.000 волти, био је у коми, јер је изгорео до кости, имао је 40 тешких операција у тоталној анестезији, пет пута је добио сепсу, два пута га је ударио аутомобил и два пута га је погодила сачма у лову! Све ово десило се једном човеку - Урошу Васићу из Јагодине, који има само 30 година.

ЗАСТРАШУЈУЋЕ СУПЕРОЛУЈЕ ДОЛАЗЕ: Свет није спреман за њих, биће невероватно моћне! Ево шта нас чека!

Упркос огромним животним препрекама, госте дочекује са осмехом на лицу и енергијом која се, примећују многи, среће тек понекад.

– Код мене нема: „Не могу“. Имао сам 16 година и отишао сам са другаром на пецање, овде на реку Белицу, био је 27. април 2004. године. Кад сам се враћао, носио сам графитни штап за пецање и на пружном прелазу десила се експлозија! Струја од 25.000 волти прошла је кроз штап, подигла ме је метар и по у висину и тако ме је вукла 30-ак метара. Био сам у пламену, експлодирала ми је патика! Горео сам. Пао сам у тешку кому и ту губим памћење – наводи Урош.

 

🙃🙃🙃☻

Posted by Uros Vasic on Thursday, 23 August 2018

СУПРУГА УБИЦЕ ИЗ БОЛЕЧА ЗАТЕКЛА МОНСТРУОЗАН ПРИЗОР Искасапио је мајку секиром док је била у кревету, затекла сам га како мирно стоји изнад је, рекао ми је само једно!

Ту почиње борба за његов живот. Од силине експлозије мештани су мислили да је неко минирао мост. Почели су да га гасе и позвали су Хитну помоћ. Из Јагодине су га пребацили у Ћуприју, мислећи да је готов и да нема смисла да иде за Београд. Ипак, санитет је кренуо, али се успут, са Урошем у коми, покварио.

ОВАКО ФУНКЦИОНИШЕ ШИПТАРСКА МАФИЈА: Владају тржиштем дроге, проституцијом и то није оно најгоре

– Тек око поноћи стигли смо у Београд. Лице ми је било изгорело, леђа, рука. Мишићи разнети, на појединим деловима остале само кости. Срећа, витални органи су били добри. После три дана, на изненађење свих, пробудио сам се! Био сам закован за кревет, цео у завојима. Газа је ишла до пола очију, а нисам могао да се мрднем. Један тренутак променио је све. Првих дана је тело било толико оптерећено болом да више није могло ни да региструје шта се дешава, а онда сам почео да осећам бол од ког се умире – прича Урош који је првих месец и по дана у болници спавао седећи.

ШОКАНТНИ ПАД ТЕМПЕРАТУРЕ: Црни облаци над Србијом доносе олују!

🐎🐎🐎…😂😎

Posted by Uros Vasic on Monday, 23 July 2018

ВЕЛИКА ЈУНАКИЊА ИЗ МАЛЕ ЈЕЖЕВИЦЕ! Наташа (15) утрчала ватрени пакао и СПАСИЛА СЕСТРУ (4) СИГУРНЕ СМРТИ!

За шест месеци био је, како наводи, у 64 тоталне анестезије, имао је 40 претешких операција, а смршао је до 40 килограма. Упркос стравичним телесним траумама, Урош је 24. септембра 2004. године, изашао из болнице на својим ногама. Своје лечење још није завршио, а испред њега су још неке операције. Чека да се погоди идеалан тренутак – време, новац и срећа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧЕЛИЋ ОСУО ПАЉБУ ПО СУДИЈАМА: Ово је велика неправда, нису играчи Звезде задужени за голове, него…

ПОПОВИЋ: Вратићемо питање Косова у СБ УН!

НАСА ОТКРИЛА ДВЕ НОВЕ УДАЉЕНЕ ПЛАНЕТЕ: Сателит ТЕСС пронашао „супер Земљу“ и врелу Земљу“!

Руски војници поделили становницима Сирије пет тона хране

srbijadanas.net

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri