Географски факултет Бг
Друштво Србија

Уписао је Географски факултет пре 34 године, јуче по ко зна који пут изашао на испит код ЗЛОГЛАСНЕ ПРОФЕСОРКЕ МИЛЕ и – поново пао!

НАТО: Војска тзв. Косова неће бити формирана у децембру

Јучерашњи испит на Географском факултету у Београду код, по строгоићи чувене профосорке др Миле Павловић, ући ће у историју полагања на овом факултету – од 18 академаца чак два су добила шестице! Ипак, те среће није био најстарији међу онима који су јуче полагали, а који је овај факултет уписао давне 1984. године, односно пре 34 године.

ТРАГЕДИЈА! ПРЕМИНУЛА ДЕВОЈЧИЦА (1) ИЗ ВРТИЋА У ВРЧИНУ: Мајка и васпитачица је донеле у Дом здравља без свести

Начин на који је Мила Павловић јуче одржала испите коначно је одушевио, додуше само на кратко, старе студенте који и дуже од деценије не могу да положе њена два испита.

Одушевљењу је, међутим, био крај када су два сата по окончању испита, видели и резултате. Пролазност је и даље слаба – од укупно 18 академаца, који су у децембарском року окушали срећу на два предмета пред професорком Павловић, само су два добика шестице.

(ВИДЕО) ДОВОЉНО ЈЕ САМО ДА ОПАЛИ ПРВИ МЕТАК Срби нису без оружја, а Шиптари би да ратују, НАТО их наоружава и обучава!

Старији студент, који је коначно добио пролазну оцену из заосталог предмета са треће године студија, Географски факултет уписао је 1993. године, док је најстарији академац који је јуче изашао на испит и нажалост пао – индекс добио чак 1984. године, пише Политика.

После жалби студената и прошле недеље одлуке Научно-наставног већа Географског факултета, уз одобрење челника Универзитета у Београду (УБ), испити код проф. Павловић са треће и четврте године одржани су писмено. На овај начин студентима је омогућено да „црно на бело“ прикажу своје знање.

(ВИДЕО) У КАКВУ ТО ЕВРОПУ МИ ТРЕБА ДА УЂЕМО КАД НИЈЕ СПОСОБНА ДА УБЕДИ ПРИШТИНУ ДА УКИНЕ ТАКСЕ! Мирослав Лазански разочаран бледом реакцијом Брисела на КиМ!

Пре самог полагања академце је посетио Дејан Филиповић, декан, посаветовао их да уче и спремни дођу на испит, уз потврду да ће писмено полагање на предметима проф. Павловић важити до 30. септембра наредне године.

„Чак нас је и потапшала по рамену“

Академци су истакли да су коначно задовољни јер су испити за све три групе студента протекли коректно, а такво је, кажу, било и понашање професорке Павловић. То их је, наглашавају, одвратило од одлуке да у Ректорат Универзитета у Београду предају нови захтев за изузеће по строгоћи деценијама чувене професорке Павловић с испита и предложе три професора који би је заменили.

– Проф. Мила Павловић је пришла сваком од нас, неког чак и потапшала по рамену, бодрила нас да напишемо коју реченицу како бисмо положили. Приметна је промена њеног односа према студентима, надамо се да ће и оцењивање бити једнако коректно, да ће постојати критеријуми за шестицу и за десетку, односно да неће захтевати да за пролазну оцену знамо баш све као за високу оцену. Такође, надамо се да ће модел теста остати исти за све наредне испитне писмене рокове, да га неће мењати из рока у рок – истиче студенткиња Ж.С, која је са неколико колега сумирала утиске.

ПЕТА КОЛОНА – НА КиМ НАРОД БЕЗ ХРАНЕ И ЛЕКОВА, ОНИ ПРАВЕ ПРОТЕСТЕ ЗБОГ ГОРИВА!

Коначно без увреда

Углас истичу да су коначно били опуштени на испиту, јер им нису претила „професоркина блиц питања, понека увреда и прекидање у изношењу наученог“. Не крију да је професорка Павловић опет успела да их изненади, јер им је дала по само два испитна питања која је требало да одговоре детаљно, како је професорка нагласила есејски. Очекивали су, кажу, тест од 30 питања, како су пре тога незванично сазнали.

Убиство Переце на Вождовцу открило опаке крими везе: Радио са кланом Насера Орића, кокаин довозили из Јужне Америке!

Скинула им сатове, дала им своје хемијске

– Немамо ништа против начина на који је проф. Павловић организовала испит. Али, доста колега је вратило испитна питања јер су се спремили за на блиц питања, а не да опширно одговарају на само две лекције. До протеклог четвртка увече смо били у неизвесности, нисмо знали да ће бити писменог испитивања, па многи нису ни пријавили испит. Надамо се већој излазности и пролазности у јануарском року – прича у име старих студента Ж. С. и додаје да је контрола на испиту била на највишем нивоу, да им је професорка наредила да све ствари, чак и ручне сатове оставе у другој просторији, а уз испитна питања им је поделила и своје хемијске оловке. Испит у 10 часова је, уз декана и Петра Булата, проректора за наставу УБ, надзирало још десет службеника.

ДУШАН (59) СИЛОВАО ДЕВОЈЧИЦУ У ШКОЛИ И ЈОШ ДВЕ ЖЕНЕ, А САД ЈЕ НА СЛОБОДИ! Ово је човек на ког упозорава отац брутално убијене Тијане Јурић

Страх од промењливе ћуди строге професорке

Шесточлана студентска екипа је после испита посетила Рекотрат УБ где су их примили челиници Студентског парламента и обећали да ће и даље пратити начин на који се реализују испити географија Србије и Црне Горе (СЦГ) и географске регије СЦГ. Студенти истичу да им је то неопходно, јер се прибојавају променљиве ћуди своје професорке, коју је показивала много пута до сада.

ПАЖЊА! ДЕВОЈЧИЦА ИЗ ВРТИЋА У ВРЧИНУ ПРЕМИНУЛА ЗБОГ „СИДС“!? Ево који су узроци и како да га спречите!

Професорка и даље недоступна за јавност

Чувена „челична лејди“ престоничког универзитета дуже од месец дана игнорисала је писмена питања упућена из многих новинских редакција и када смо желели да је питамо шта мисли о жалбама студента, проф. Павловић је поручила „да контактирамо њеног адвоката“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прва реакција Русије на ултиматум Америке

Амерички званичник: Македонија у НАТО до 2020. године

(ВИДЕО) МИСЛИО ДА СУ ВЕШТИЦЕ ПА ИХ УНАКАЗИО: Мушкарац брутално претукао баку (90) и унуку, страрицу морали да ушивају!

БИВШИ ПРИПАДНИК КОС-А ТВРДИ Србима се црно пише, почиње да се остварује најопаснији план још од 1999. године!

Ђурић: Ако Приштина формира војску, Кфор треба да је разоружа

На помолу велики преокрет: Украјинска црква не добија аутокефалност?

Извор: Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
11°
Tue
10°
Wed
10°
Thu
14°
Fri