Printscreen
Србија Хроника

УМИРЕМ ЗБОГ ТЕБЕ! ПОГРЕШИО САМ ЗБОГ ПИЧ.И КОЈЕ МЕ САДА МОЛЕ! Јоксовић писао Шарићу тражећи опроштај: Убио сам те, убио си ме. Кунем се да ми је сваки дан паклен…

УХАПШЕН ЛАЖНИ ПРЕСРЕТАЧ! Бивши снајпериста Данило Тешић (38) из Београда ухапшен је због сумње да се представљао као полицајац на Ибарској магистрали.

Све што сам урадио, урадио сам у афекту, лудилу! Кајем се! Умирем само због тебе, јер где год да се окренем, 20 година ја и ти смо ту. Боље да сам давно погинуо у Ваљеву или Чачку него што ми се десило ово проклетство. Све ћу ја ово издржати, али чему то води, када знам да сам погрешио према себи, теби, због пи*ки које су се мангупирале, а сада моле”, написао је Дарку Шарићу (48) у покајничком писму сведок сарадник Небојша Јоксовић Јокса.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ КРАЉИЦА ТЕНИСА, А ОНДА ЈЕ НЕСТАЛА! Трибине су биле крцате када би она играла, а данас је заноснија него икада!

„Искрено те жалим и још те волим, ако то можеш да верујеш, али захвали другима за овај сраман чин и самоубиство. Теби је већ пресуђено, а и мени одавно. Ако се вратим унутра, жив нећу изаћи. Свашта раде да ме униште, ја сам већ уништен, чим сам изгубио себе-тебе. Ја сам изашао слободан, а као да нисам. Не знам како се зовем, фамилија, то је питање хоћемо ли остати заједно, лудило! На све сам спреман, али са тобом!“, написао је у Јоксовић у свом писму Шарићу, у којем га на известан начин моли за опроштај.

(ВИДЕО) МОМЦИ ИЗ ДУБИОЗЕ КОЛЕКТИВА УЖИВО ИЗВРЕЂАЛИ ЈОВАНИНОГ СУПРУГА У ЊЕНОЈ ЕМИСИЈИ: Водитељка их угостила, они јој ударили на Жељка, али њен ОДГОВОР их је ућуткао

Јоксовић поименице оптужује људе који су га удаљили од Шарића пре хапшења и назива их погрдним именима, наводећи да су га њихови другови „гурнули низ литицу“.

У Партизану сам била бело робље! Почела сам да мрзим саму себе што сам лепа! ЈЕЛИЦЕ ДАБОВИЋ НАСТАВЉА ДА ШОКИРА

„Убио сам те, убио си ме. Кунем се да ми је сваки дан паклен јер жалим за тобом више него за собом. Мени је сада теже него теби, осећам да нисам онај исти што сам био, не зато што сам погрешио, него што није требало да размишљам унутра о твојим друговима, него само о теби, јер само си ми ти само био друг, а овај шљам око тебе су ми били непријатељи. Сада сам дошао у ситуацију, не само мојом грешком, да ти судим и пуцам у срце“, признаје Јоксовић у писму и истиче да не зна како да помогне Шарићу и самом себи јер је „сваки корак нагазна мина“.

(ВИДЕО) Чудо Божје: Планина се обрушила, почела да тутњи ка цркви, а онда је све стало

Истичући да је Шарић особа „која зна када треба помоћи, утешити неког у невољи“, Јоксовић се жали и да су му неки „лизогусци филовали причу за њега“ како је преварант и да са њим не треба радити. Посебно се жалио како му нико у затвор није послао ни 50 евра за кантину, а да је код куће оставио трудну жену, двоје деце и дугове.

ПАКЛЕНО! ПРЕТЕ НАМ НЕСНОСНЕ ВРУЋИНЕ, РХМЗ НАЈАВЉУЈЕ: Лето 2018. једно од 10 најтоплијих у Србији ИКАДА! 55 ПАКЛЕНИХ дана и 25 тропских ноћи у ЈУЛУ И АВГУСТУ

„Мене су довели до лудила и фазе да ноћима нисам могао да спавам, па сам за четири месеца ослабио 45 килограма. Почео сам да пуцам, месецима нисам спавао, јео, изгледао сам као они логораши. Са 148 килограма спао сам на 98 за три месеца. Не знам како се зовем и презивам, али сам жив. Да ли могу нешто помоћи, нисам сигуран, јер то је преки суд. Судија је човек који се ништа не пита, као ни да ли се ти питаш сада. Тужилац се за све пита. Рекао ми је да су намерно пуштали неке ствари…“, открио је у свом писму сведок сарадник.

СРАМОТА! СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ ЖЕСТОКО ПРОЗВАО НОВАКА ЂОКОВИЋА: Иди у Фк Вегетаријанац! Популарни глумац сурово понижавао нашег најбољег тенисера током меча!

У мору прозивки Шарићевих пријатеља, Јоксовић покајнички признаје да је „ишао линијом мањег отпора“.

„Зато сам ја сада дебело у п.м., а и ти са мном. Сада себи кажем: „Ниси ти био за то друштво, него за оно село где си рођен, овце да чуваш“, јер сам на крају испао овца, наставићу да живим под овим мукама, све док ми срце не откаже“, навео је Јоксовић, тражећи да му Шарић „искрено одговори“.

СИЛОВАО МИ ЈЕ ДЕТЕ, ЊЕГОВ ТАТА МИ СЕ СМЕЈАО! Пао ми је МРАК на очи кад сам видео крв на гаћама сина, а онда САМ ПУЦАО! Детаљи драме у Гоце Делчева

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРАГЕДИЈА НА ЗРЕЊАНИНСКОМ ПУТУ Џипом налетео на жену, погинула на лицу места!

Приштинска опозиција: Тачи неприхватљив

ОНИ СУ НАЈМОЋНИЈА КОМБИНАЦИЈА: Мед са ове три намирнице лечи и најтеже болести!

Експерт: Нове руске суперракете дугорочно одржавају паритет са САД

Извор: Куриp

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun