Printscreen
Политика Србија

УЛТИМАТУМ! ХРВАТИ ТРАЖЕ ОД СРБИЈЕ ДА ИХ НАОРУЖА! Захтевају да им предамо 500 ТЕНКОВА, АВИОНЕ, ХЕЛИКОПТЕРЕ…

Из Загреба стижу захтеви за више од 500 тенкова, за хеликоптерима, кандерима чија је вредност најмањер 10 милијарди. Истовремено, Хрватска одбија да Србима врати 50.000 отетих станова.

У Београду ће 13. септембра бити одржан састанак Међуресорне радне групе за спровођење Анекса А Споразума о сукцесији и очекује се да ће се на скупу изаћи с подацима о томе шта спада у војну имовину, колика је њена вредност и шта ко тражи, пишу „Вечерње новости“.

(ВИДЕО) СНИМАК ШОКИРАО СРБИЈУ! ТИНЕЈЏЕРКА ИЗ КРУШЕВЦА ШЕТАЛА ЈЕ СА ДЕЧКОМ И ДРУШТВОМ! А онда је ИЗ ЧИСТА МИРА побеснела и шокирала све

То ће бити први састанак на тему Анекса А од како је почела деоба, а највеће захтеве испоставиће Србија и Хрватска, наводи лист.

Како су израчунали хрватски експерти при тамошњем Министарству одбране, вредност имовине некадашње Југословенске армије износи 70 милијарди долара, од чега Загреб тражи 10 милијарди – осам од Србије и две од Црне Горе.

УБИО СЕ НА ДАН ЋЕРКИНЕ СВАДБЕ! Сви детаљи незапамћене трагедије у Гроцкој!

Између осталог, потражују тенкове, артиљерију, подморнице, бродове…

Колико је њихова процена тачна показаће архиве бивше СФРЈ јер би, како очекују представници бивших република од Београда, за ову прилику требало да се отвори документација која је припадала некадашњем Савезном секретеријату за народну одбрану, похрањена у Србији.

ЋЕРКА (30) СЕ БАЦИЛА СА ЗГРАДЕ ПРЕД РОДИТЕЉИМА! Мајка из гласа кукала: Тања, дете моје, отвори очи!

Од фебруара, када је први пут најављен скуп у Београду, из Загреба стижу захтеви за више од 500 тенкова, за хеликоптерима, кандерима…, а од Црне Горе се у натури тражи враћање школског брода „Јадран“ и „миг-21“ Рудолфа Перешина, додаје лист.

(ВИДЕО) ОСВЕТА БИН ЛАДЕНА ИЗ ГРОБА: Смрт коси агенте ФБИ, свима је заједничка само ЈЕДНА СТВАР

Према тврдњама Саве Штрпца из „Веритаса“, само у Хрватској, Срби – цивили, војна лица и полиција, оставили су између 40.000 и 50.000 станова, од чега је немали део припадао војсци, а за сада је само 2.000 захтева из програма стамбеног збрињавања позитивно решено.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Лавров: Трамп зна да му је у интересу да сарађује са Русијом

УЖАС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Жена пала са зграде и погинула на лицу места

Весели: Митровица никада неће бити део размене

Запад признао: Асад је победио

(ВИДЕО) ДВЕ ЗДРАВЕ БЕБЕ СУ ЈОЈ УМРЛЕ ЗА ДВЕ ГОДИНЕ: Мајку монструма са Аљаске је одала претрага са Гугла

Место које жели да ЗАБРАНИ СВЕ МАЧКЕ: План им је КОНТРОВЕРЗАН, али тврде да имају добар разлог за то

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed

Истакнуто