Илустрација
Аналитика

УЛАЗАК У ЕУ ИМ ДОНЕО ИСЕЉАВАЊЕ И ПАД НАТАЛИТЕТА – У Хрватској почели да затварају школе!

Годинама већ слушамо како је улазак у Европску унију „лек“ за све наше политичке и националне проблеме, а чланство у овој заједници гарант економског и социјалног напретка.

ГОСПОДЕ БОЖЕ Деда није дао другом деди да иде ПРЕКО РЕДА, уследила свађа, а онда је један ПАО МРТАВ!

Иако нам лобисти ЕУ намећу слику о „европској породици народа“ као о идиличној заједници где цветају мед и млеко ситуација у многим земљама чланицама Уније говори сасвим супротно и указује колико потпуна интеграција у ЕУ може бити погубна по мале европске нације.

Најбољи емпирични доказ ових тврдњи је управо Хрватска која је данас права слика и прилика негативних последица које европске интеграције доносе балканским земљама.

Илустрација, Фото: tscze.com.ba

ЈОВАНА ЈЕ СА 18 ГОДИНА ОТИШЛА У МУП ДА ИЗВАДИ ЛИЧНУ КАРТУ: Тамо је сазнала ужасну истину!

Истраживања показују да се откако је 2013. године постала пуноправна чланица ЕУ Хрватска суочила са низом економских, социјалних и финансијских проблема – распродајом свих стратешки важних државних предузећа, енормним порастом јавног дуга, порастом сиромаштва и незапослености, убрзаним одласком пре свега младог и високо образованог становништва у земље западне Европе, смањивањем социјалних олакшица за угрожене делове становништва и великим падом наталитета.

Све то се негативно одразило и на образовни систем земље који поред пада квалитета због усвајања тзв. болоњске реформе трпи и за недостатком наставног али и ученичког кадра.

ГОДИНАМА ЈЕ ЋУТАЛА Драгана Мирковић проговорила о својој БОЛЕСТИ и људима који су јој нанели ЗЛО!

Према извештају хрватског Министарства за науку, образовање и спорт у Хрватској су непосредно пред почетак нове школске године затворили осам основних школа док у чак 117 њих у први разред није уписан ниједан ученик. Како преносе хрватски медији ово је директна последица масовног исељавања становништва и чињенице да се из године у годину у Хрватској рађа све мањи број деце.

Привремени подаци хрватске државне администрације показују да у новој школској години у шест подручних основних школа више неће бити наставе јер нема ученика. Из истог разлога се на подручју града Пореча у хрватској Истри такође ове године затварају две основне школе.

КРВАВИ ОБРАЧУН МАКРОА НА ВРАЧАРУ Посвађали се због проститутки, а онда је тинејџер ИЗВАДИО МАКАЗЕ И КРЕНУО У НАПАД

Како пишу локални медији у чак 113 подручних школа и четири матичне школе ове године у први разред није уписан ниједан ученик, наводећи да таквих примера има малтене у свим хрватским областима, а највише у Вараждинској, Шибеничко-книнској, Вуковарско-сремској жупанији и у местима око Загреба.

НЕМЦИ ПОНОВО ГРАДЕ БЕРЛИНСКИ ЗИД: Подижу чувени симбол Хладног рата

Путин сменио 15 генерала

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИН КРИЈУМЧАРИО МИГРАНТЕ, ПА ГА УХАПСИЛИ У СЛОВЕНИЈИ

МЕРКЕЛОВА ПОТВРДИЛА: ТРАМП И ЈА СМО ПРИЧАЛИ О КОСОВУ!

400 ЗАБРАЊЕНИХ На листи Срба који не смеју да уђу у Црну Гору сада су и син познате певачице, старлете, кик-боксер и ТУ НИЈЕ КРАЈ

МУЖ И ЖЕНА ХЕРОЈИ! ЛЕКАРИ ИЗ СРБИЈЕ У ДРАМАТИЧНОЈ АКЦИЈИ СПАСАВАЊА НА ПЛАЖИ У ГРЧКОЈ: Било је као на филму, видели смо тело које плута, а жена је била модра као шљива!

Монструма из Мионице стигла божја казна: СИЛОВАТЕЉ НАЂЕН МРТАВ У ЗАТВОРУ!

Москва тражи хитан састанак Савета безбедности

(ВИДЕО) ПУТИН ДИЖЕ 300.000 ВОЈНИКА И 1.000 БОРБЕНИХ АВИОНА: Русија одржава највеће војне вежбе у последњих 37 година

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
5°
11°
Tue
11°
Wed
10°
Thu
13°
Fri