Printscreen
Свет

УКРАЈИНЦИ ДОВЕЛИ 50 АРАПСКИХ СНАЈПЕРИСТА, РУСИ СПРЕМАЈУ СПЕЦИЈАЛЦЕ ДА ИХ ПОЧИСТЕ: Кључа у Донбасу!

Према обавештајним подацима ДНР, страни снајперисти су се појавили у украјинској војсци, идентификовани као војници који користе арапски језик. Ову информацију је пренела међународна штампа на брифингу од стране званичног представника оперативне команде ДНР Едуарда Басурина.

Руски медији тврде да тамо већ има одређен број салафистичких „исламских“ бригада који су раније дошли и који делују на страни украјинских снага. Међутим, то нису арапски ратници, већ Чечени батаљона Џокара Дудајева, и батаљона Шаха Мансура, и за њих је пријављено да бране линију фронта у близини Маријупоља од 2015. године.

УЛАЗАК У ЕУ ИМ ДОНЕО ИСЕЉАВАЊЕ И ПАД НАТАЛИТЕТА – У Хрватској почели да затварају школе!

Ово је опасан знак, и показује да се уобичајени активисти поново постројавају како би уништили независне отцепљене републике Донбаса, ЛНР и ДНР.

У званичном саопштењу за медије међународним новинарима, Басурин је објаснио:

ЈОВАНА ЈЕ СА 18 ГОДИНА ОТИШЛА У МУП ДА ИЗВАДИ ЛИЧНУ КАРТУ: Тамо је сазнала ужасну истину!

– Добили смо податке о доласку групе од 50 наоружаних људи у зони коју је држала 36. бригада, у близини насеља Бердјанск. Они су опремљени, како кажу, са најновијом технологијом. Пртљаг је специфичан за милитанте и на основу тога имамо знање о њиховој специјализацији – они су снајперисти.

Према речима преставника министарства одбарне, то би могло довести до повећања броја инцидената снајперске ватре на позиције ДНР-а и мирне четврти у близини Маријупоља, у областима под контролом 36. и 128. бригаде оружаних снага.

КРВАВИ ОБРАЧУН МАКРОА НА ВРАЧАРУ Посвађали се због проститутки, а онда је тинејџер ИЗВАДИО МАКАЗЕ И КРЕНУО У НАПАД

Овај развој се дешава јер украјинска војска покушава да обнови своју снагу довољно да нападне позиције ДНР.

Обично је ово усклађено са другим сукобима у другим регионима света, тако да су руске снаге и војне операције претерано растегнуте. Ова стратегија је доследно присутна током последње четири године. Према томе, свако повећање активности против прекида ватре у Украјини може се покренути паралелно са исламском активношћу у Сирији.

ГОСПОДЕ БОЖЕ Деда није дао другом деди да иде ПРЕКО РЕДА, уследила свађа, а онда је један ПАО МРТАВ!

Истовремено, сукоб у Сирији се значајно кретао у корист сиријске владе, а атлантистичке снаге на међународном нивоу су у много лошијем положају војно, у смислу пројекције силе и координираних напада, него што су биле 2011. године, на свом врхунцу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕОЧЕКИВАНО! Ђорђевић је једног играча ослободио обавеза у репрезентацији, Бирча отпао, чека се договор са овим НБА асовима!

СРБИНУ ЈЕ ИЗГОРЕЛО СВЕ ШТО ИМА, А ОН ЈЕ СПАСАВАО САМО ЈЕДНУ СТВАР! Није новац, нису фотографије! ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ УМАЛО ИЗГУБИО ЖИВОТ!

КРВАВИ ОБРАЧУН МАКРОА НА ВРАЧАРУ Посвађали се због проститутки, а онда је тинејџер ИЗВАДИО МАКАЗЕ И КРЕНУО У НАПАД

НЕМЦИ ПОНОВО ГРАДЕ БЕРЛИНСКИ ЗИД: Подижу чувени симбол Хладног рата

Путин сменио 15 генерала

СРБИН КРИЈУМЧАРИО МИГРАНТЕ, ПА ГА УХАПСИЛИ У СЛОВЕНИЈИ

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon