novi.ba
Србија Хроника

СРАМНО СЕ БРАНИО: Ујак силовао девојчицу од девете године, одала га једна реч телефонског разговора

Б. З. (21) из Малошишта код Дољевца осуђен је на осам година затвора јер је седам пута за годину дана обљубио малолетну А. А. (11), иначе ћерку своје полусестре.

Првостепеном пресудом Вишег суда у Нишу њему је била изречена казна од седам година затвора, али је Апелациони суд преиначио пресуду и повећао му казну на осам година робије због обљубе над дететом у продуженом трајању.

Ексклузивни интервју: Историчар из Хрватске-СРБИ НИСУ ИЗГУБИЛИ КОСОВСКИ БОЈ!

Како је утврђено на суђењу, он је први пут имао сексуалне односе са девојчицом у јулу 2016. године, у својој кући, када је имала свега девет година!

Након што ју је дефлорисао, сутрадан је поново имао секс са девојчицом у својој кући, а затим након месец дана још два пута у истом дану, у размаку од два сата. Након неколико дана, поново је обљубио сестричину у шуми код Малошишта, где су ишли по дрва, а крајем маја и у изнајмљеном стану у Београду, где је она боравила са породицом. Последњу обљубу починио је почетком јула 2017.године на њиви у Кнежици, када је пошао да девојчицу испрати на аутобус за Београд.

Случај је 5. јула прошле године полицији пријавила мајка девојчице Р. А. јер је случајно начула „љубави“ у току телефонског разговора између девојчице и ујака.

ЈЕРЕМИЋЕВА ШМИНКЕРКА ОДЛЕПИЛА: Новак Ђоковић није Србин јер грли дрвеће?!?

Када је дете одведено на преглед код лекара, утврђено је да је раздевичена. Онда је испричала шта јој је ујак радио и клупко је почело да се одмотава.

Девојчица је у свом исказу посведочила да ју је ујак први пут обљубио тако што је дошао код ње кући док је мајка отишла у Малошиште да прими паре. Пољубио је у образ а потом скинуо гаће и њој панталоне, након чега су имали однос на кревету. Девојичца је испричала да није знала шта јој ујак ради када је ставио да лежи на леђа, а он је легао преко ње и раширио јој ноге а потом продро својим полним органом у њен.

– Њу је све то болело, односно није јој било лепо јер је осећала само бол. Док се то дешавало осим ње и Бранислава у кући је био њен брат који је имао годину дана и који је спавао. Када јој је Бранислав ово радио она се није опирала јер није ни знала шта јој ради а када је завршио, устао је са ње, обукао се и сео на столицу где је седео док није дошла њена мајка – наводи се исказ девојчице у првостепеној судској пресуди.

ХОРОР У БАТАЈНИЧКОЈ ШКОЛИ, РОДИТЕЉИ У ШОКУ: Терали ђаке да гледају абортус и искасапљене фетусе?! Седмацима било мука од језивих призора

Девојчица је испричала да јој ујак није претио и да први пут није знала шта јој ујак ради, док је после тог догађаја знала, али није рекла мајци.

Он се пак пред судом бранио бизарно – рекао је да га је девојчица приморала на секс запретивиши наводно да ће мајци рећи да ју је силовао ако је одбије. Тек после односа када је видео крв на полном органу, схватио је да је била невина и да је у великом проблему.

Рођак био свестан кривичног дела

Суд је нашао да је окривљени Бранислав био свестан својих радњи да врши обљубу над дететом које има само девет година.

СКАНДАЛ! Хрвати отимају имовину 180 српских фирми вредних 3 милијарде евра! ПРОНАШЛИ НАЧИН ДА ОЗАКОНЕ ПЉАЧКУ

– Како је био свестан радње које је предузео, предузео ју је с директним умишљајем – наводи се у пресуди суда.

Браниславу ће се у казну урачунати време проведено у притвору у којем се налази од 5. јула прошле године.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прва реакција Северне Кореје на Трампово повлачење

Амерички специјалци који чувају нуклеарне пројектиле узимају ЛСД

ШАЛОМ Роман Абрамович емигрирао у Израел, неће се враћати у Лондон!

ЗАР И ОН?! Морган Фримен оптужен за сексуално злостављање!

Русија: Истрага о паду МХ17 у Украјини је за жаљење

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun