Друштво Србија

УЈАК ОГОРЧЕН НА СТУДЕНТА КОЈИ ЈЕ ПОДЕЛИО СРБИЈУ: Од уста смо одвајали за њега! Осрамотио је нашу породицу

Милош Јевђић не крије разочарање у сестрића Милана јер је о њиховој породици причао лажи, а није им се јављао шест година.

Док је Милан био мали, од уста смо одвајали да би он имао да једе. Шест година нам се није јављао да би сада о нама на телевизији причао ствари које су ван памети. Осрамотио је целу породицу.

НЕКА ВАС СРЕЋА ПРАТИ: Стижу “Ноћни вукови” и носе јасну поруку Владимира Путина!

Ово у разговору за Курир каже Милош Јевђић, ујак 24-годишњег студента медицине Милана Јевђића (презиме узео од мајке, прим. аут.), који је себе представио као сиротог студента, без игде икога, иако је сваког месеца од добротвора, како они тврде, добијао најмање 800 евра.

Његов ујак Милош из ариљског села Северово шокирао се када је чуо шта прича сестрић који је код њега одрастао.

(ФОТО) ШОК: Змијско јаје је имало чудну боју, а када је младунче изашло…

– О њему ништа нисмо знали од 2012. Прво што смо отад чули о њему је оно гостовање у емисији „Живот прича“. Милан нас је осрамотио. Испричао је ствари које су ван памети: да се тетка девет пута преудавала, да нисмо бринули о мајци… Ко год да је то гледао, а зна и њега и мене, чуди се како је тако нешто могао да каже. Стварно је испао безобразан, а ми смо све њему давали. Ми смо га одгајили, а док је био мали, од уста смо одвајали да би он имао да једе. Желим да заборавим све што је причао ружно о нама у емисији – каже Милош.

Њему смета и то што је Милан јавно оптужио добротворе.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН КОД ПОЖЕГЕ: Голим рукама задавио жену, па пријавио да је умрла природном смрћу!

– Уместо да се, после свега, извинио, он је наставио даље. Дошао је на јутарње гостовање и смејао се. Најбоље би му било да је лепо захвалио свима који су му давали новац и помогли му да се отшколује, а не што је наставио са оптужбама. Ипак, сада да ме зове и да тражи помоћ, опет бих га примио. Дао бих му и малињак, али њега пољопривреда и рад очигледно не интересују – каже Милош.

Весна Попов из Аустрије и доктор Добрица Павловић из Шведске, који су Милану пет година давали по 500 и по 300 евра, јуче су написали заједничко писмо.

СВИЊЕ у Србији ЈЕДУ ЉУДЕ, трећи стравичан случај за 15 дана: Несрећном Миодрагу ИЗГРИЗЛЕ лице, шаке и полни орган

– Милане, у лажи су кратке ноге! Иако си нас убедио да смо ти једини на свету, а нисмо знали једно за друго, желели смо исто и покушавали да од тебе направимо човека достојног поштовања и љубави. Похлепа, вера у материјалне, а не моралне вредности те је одвела негде где се ни одрасли не сналазе најбоље – пише у писму на Фејсбуку.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Москва одговара Вашингтону: Проширићемо и свој „црни списак“

НАСА на мукама: Наше летелице неће моћи да униште астероид који лети ка Земљи

Нова иницијатива да се СПЦ у Црној Гори одузму цркве и манастири

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
22°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
23°
Sat