Србија Хроника

УХАПШЕНО ДЕВЕТ ПОЛИЦАЈАЦА У СРБИЈИ Шокираћете се кад видите каквим су се све ПРЕВАРАМА служили!

Припадници Министарства унутрашњих послова Сектора унутрашње контроле, по налогу посебних одељења за сузбијање корупције виших јавних тужилаштава у Београду и Новом Саду, ухапсили су у две одвојене акције девет полицијских службеника, пензионисаног вештака саобраћајне струке и једног грађанина због постојања основа сумње да су починили више коруптивних кривичних дела.

ЛОПОВ СА ФАНТОМКОМ ХАРА ПО ЖЕЛЕЗНИКУ И СРЕМЧИЦИ! Ове радње су му мета, а кад нема пара у каси, узима слаткише!

Због постојања основа сумње да су починили кривично дело злоупотреба службеног положаја, у првој акцији, ухапшени су полицијски службеници Полицијске станице Земун С.М. (1979), Б.М. (1982) и М.Ђ. (1987) који се сумњиче да су одређена лица проверавали кроз Јединствени информациони систем МУП-а и информације о њима достављали физичким лицима, која су од њих те податке захтевала.

(ВИДЕО) МУЧИО СРБЕ У ЛОГОРУ! ЗЛОЧИНАЦ ОВК ПУШТЕН НА СЛОБОДУ, али га чека непријатно испитивање!

Осумњичени С.М. се терети и да је заједно са полицијским службеником Полицијске станице Сурчин А.Ж. (1979), који је такође ухапшен у овој акцији, скривао тридесетогодишњег мушкарца за којим је била расписана потрага због издржавања казне затвора.

Они се терете и да су ухапшеном грађанину З.Ц. (1972), који се сумњичи да је починио кривично дело навођење на оверу неистинитог садржаја, помогли да тог мушкарца пријави на своју адресу са фалсификованим документима Босне и Херцеговине.

ПАЛА ОДЛУКА Тужилаштво отвара истрагу против Мирољуба Петровића, ево и због чега тачно!

Осумњичени полицијски службеници С.М. и А.Ж. терете се и да су починили кривично дело фалсификовање новца, јер се сумња да су у оптицај стављали фалсификоване новчанице од 50 евра.

Постоје основи сумње да је С.М. починио и кривично дело трговина утицајем, тако што је посредовао да полицијски службеник Б.Р. (1982), који је ухапшен због сумње да је починио кривично дело злоупотреба службеног положаја, не напише казну за саобраћајни прекршај осумњиченом грађанину З.Ц.

Русија спремна да посредује између владе и опозиције Венецуеле

Осумњичени полицијски службеници Б.М. и М.Ђ. терете се и да су злоупотребили службени положај, тако што нису заводили пријаве грађана о почињеном кривичном делу преваре, већ су оштећене спајали са починиоцем кривичног дела, који је им је враћао део новца, а како се сумња, један део новца давао је и осумњиченим полицајцима.

Такође, Б.М. и М.Ђ се терете и за кривично дело примање мита, јер су из Јединственог информационог система МУП-а штампали податке о саобраћајним незгодама и за 25.000 динара месечно продавали ухапшеном вештаку саобраћајне струке у пензији П.К. (1950), који се сумњичи за кривично дело давање мита.

ГРЧКИ ПАРЛАМЕНТ ПОДРЖАО ПРЕСПАНСКИ СПОРАЗУМ! Атина прекрстила Македонију

Ilustracija, Foto: MUP Srbije

Шамар Приштини од САД! Стигло саопштење: Нико не може предузимати акције које су у супротности са стратешким интересима, а да се не суочи са последицама

Припадници Министарства унутрашњих послова у овој акцији ухапсили су и полицијске службенике Полицијске станице Земун Б.Р. (1969) и Д.З. (1979), због постојања основа сумње да су приликом увиђаја, из стана једне покојне особе, украли 88.000 динара.

У другој акцији, припадници Министарства унутрашњих послова Сектора унутрашње контроле, ухапсили су полицијске службенике Полицијске управе у Новом Саду Б.К. (1985) и М.К. (1985), због постојања основа сумње да су извршили кривично дело примање мита.

ДЕТАЉИ УЖАСА У ПОЖАРЕВЦУ Живослав насмрт претучен мотком, ухапшен убица с којим је пре тога пио испред продавнице!

Сумња се да су они у саизвршилаштву од једног учиниоца прекршаја у саобраћају захтевали и примили 10.000 динара како не би предузели мере и радње из својих надлежности.

Приликом хапшења, код полицијских службеника је нађен новац који су, како се сумња, узели од починиоца прекршаја.

Свим осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежним тужилаштвима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАКЛЕНИ ПЛАН! Бакир и Запад руше Републику Српску да ПРЕСЕКУ ВЕЗЕ СА СРБИЈОМ И РУСИЈОМ! ДОДИК ТО НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ!

(ВИДЕО) ПРАВА СЛИКА ПРОЗАПАДНЕ ОПОЗИЦИЈЕ! Скандал на протесту, МРЗЕ СЕ И ХОЋЕ ЈЕДНИ ДРУГЕ ДА ХАПСЕ!

ПРИНЦЕЗЕ ВРЕЛОГ АСФАЛТА 90их: У њиховим загрљајима су дрхтали момци од којих се тресао Београд

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
30°
Sat