Политика Србија

Ухапшени шиптарски екстремисти који су каменовали Србе, полиција направила огроман пропуст, што је проузроковало инцидент

Тзв. косовска полиција ухапсила је осам особа које су осумњичене да су код Истока каменовале аутобусе у којима су се налазили Срби.

АНА СЕВИЋ У СУЗАМА УШЛА У БОЛНИЦУ: Бивша жена моли лекаре да га спасу, ћеркица Лорена не зна за несрећу!

Дирекцији тзв. Полиције Косова за Регион Пећ упућена је информација да је да је група од 170 српских ходочасника добила дозволу тзв. Министарства спољних послова Косова за дводневни боравак на Косову ради обиласка Манастира Високи Дечани, Пећке Патријаршије и села Студеница.

Албанцима сметају православне светиње: Траже рушење цркве на Румији

Тзв. полиција Косова у циљу успешности ове посете испланирала је мере безбедности, како пружањем сталне полицијске пратње, тако и обезбеђивањем локација обиласка. Читава посета од почетка па до села Студеница протекла је без иједног инцидента, пише у саопштењу полиције.

ЛЕКАРИ ХИТНО ПОЗВАЛИ РОДИТЕЉЕ НА РАЗГОВОР! Отац Дарка Лазића код доктора: Видећемо шта ће бити

Група од 60 мештана села Студеница у знак протеста окупила се са циљем да блокира пут. У саопштењу се наводи да је полиција успела да удаљи мештане с пута како би омогућила кретање групи Срба.

– Када се аутобус удаљавао, а полицајци обезбеђивали слободан пролаз, у то време непозната лица бацила су камење у њиховом правцу, оштетивши једно стакло на једном аутобусу, док је неколико стакала на другом аутобусу напрсло. У пратњи полиције, посетиоци су се безбедно удаљили, без повреда, прво у правцу града Истока, а након предузимања законом овлашћених процедура настављено је према плану посете у правцу Митровице, наводи се у полицијаком саопштењу.

ОВА ЖЕНА ЈЕ УНИШТИЛА ФУДБАЛСКУ МАФИЈУ: Мама, мој муж пере паре преко мене! Овако је полиција прислушкивала СВЕ!

У вези са овим случајем, уз консултацију са државним тужиоцем отворен је случај „ремећење јавног реда и мира“, као и „уништење или оштећење покретне имовине“.

МРАЧНИ ДЕТАЉИ! ШЕСТ ГОДИНА ВОЗИ БЕЗ ДОЗВОЛЕ! Дарко Лазић се одвалио од алкохола пре удеса!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) АМЕРИЧКИ ХАРП ЈЕ СМЕШАН: Ево ко стварно манипулише временом и прави СМРТОНОСНЕ ОРКАНЕ, СУШЕ И ПОПЛАВЕ!

ОРБАН: ЕУ жели да створи европску империју и покори државе на континенту!

Болтон Путину: Трампу ће бити драго да се сретне с вама у Паризу

ДАРКО ЛАЗИЋ ХТЕО ДА ПРЕСПАВА У ШАПЦУ А ОНДА МУ ЈЕ ЗАЗВОНИО ТЕЛЕФОН: Певач узео кола од друга, кренуо у Брестач и слетео с пута БЛИЗУ КУЋЕ

Пољски рулет: Први корак Америке после најаве која потреса свет

Скопље се огласило после жестоке реакције из Москве

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
30°
Thu
31°
Fri
30°
Sat
32°
Sun