youtube.com
Хроника

Ухапшен мигрант који је напао девојчицу (12) у Сомбору (ВИДЕО)

Полиција у Сомбору је мигранта Р. И. (16) након пријаве да је покушао да на улици нападне малолетницу С. Ђ. (12) након саслушања пустила да се брани са слободе.

Девојчица се шетала са другарицом. У једном тренутку, пришао јој је мигрант и привукао ју је ка себи. Док ју је грлио, саопштио јој је нешто на енглеском. Она се уплашила и почела да вришти. Запомагање девојчице зачуо је отац њене другарице и отерао мигранта. Он је случај и пријавио полицији – објашњава извор.

Недуго после тога, инспектори су ухапсили и привели Р. И., који се правдао да је девојчици само понудио другарство, што јој је и рекао, а како она не зна енглески, није знала шта јој говори.

– У полицију су приведена и још тројица миграната који су све гледали с друге стране улице. Они су потврдили причу свог пријатеља да није хтео да је силује, већ само да се са њом дружи – објашњава саговорник.

Међутим, грађани Сомбора су уплашени након овог догађаја. Њихов страх се односи највише на девојчице, да не буду предмет напада миграната.

– Нико не зна шта је заиста хтео тај мигрант. Свакако је загрлио девојчицу. Да му она није побегла и да није вриштала, могао је да је нападне и можда и силује. Сматрамо да ситуација није тако безазлена – тврде мештани Сомбора.

Тужилац је саслушао све који су повезани с овим предметом. Тек након прикупљања свих доказа, он ће донети одлуку да ли има елемената за подношење кривичне пријаве.

– И код тужиоца ухапшени мигрант је поновио готово исти причу као и у полицији. Рекао је да је „само желео да има што више пријатеља јер се осећа усамљено!“- додаје извор.

Била сам уплашена

Како „Ало!“ сазнаје, у полицији у Сомбору у присуству родитеља саслушана је и малолетна девојчица.

– Загрлио ме је мигрант и нешто ми је рекао на ухо. Причао је језиком који не разумем. Уплашила сам се и зато сам вриштала. Није ме додиривао – испричала је девојчица.

 

Извор: Ало, Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri