А.Г
Србија Хроника

Полиција у Новом Пазару ухапсила је данас Џемаила Маврића, бившег имама Исламске заједнице Србије којом је до скоро руководио Муамер Зукорлић, због проневере скоро 24 милиона динара!

Полиција у Новом Пазару ухапсила је данас Џемаила Маврића, бившег имама Исламске заједнице Србије којом је до скоро руководио Муамер Зукорлић, због проневере скоро 24 милиона динара!

Србија добија ескадрилу „мигова“ — остала су још само два корака

Како Информер сазнаје од извора блиских истрази Маврић је од људи узимао новац обећавајући да ће их запослити у Исламској заједници.

– Осумњичени се терети да је нудио посао грађанима, тражећи им заузврат да подигну кредит од банке на основу фалсификоване документације о запослењу које им је он предходно давао. Не знајући да су преварени, грађани су осумњиченом давали новац од кредита – рекао је наш извор.

(ВИДЕО) ОВАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ОЛТАР Храма Светог Саве

Он је додао да је Џемаил Маврић од бројних грађана позајмљивао новац под изговором да му је потребан за лечење супруге и детета за које је тврдио да болују од карцинома.

(ВИДЕО) ОВАЈ ГРАД НЕСТАО ЈЕ ПОД ВОДОМ ПРЕ 1.700 ГОДИНА: Рониоци су га пронашли и наишли на нешто невероватно!

– Осумњичени је на ове начине преварио укупно 53 особе, а досадашњи утврђени износ за који је оштетио грађане износи 23.702.221 динар.

Ухапшеном је одређено задржавање од 48 сати и он је пребачен у Окружени затвор у Новом Пазару у којем ће у овом року бити саслушан.

(ВИДЕО) ДУГО ЧУВАНА ТАЈНА: Када се повукла вода из језера, појавило се стотину скелета и откривена је страшна прича стара више од 2.000 година!

Џемаил је пре неколико година добио отказ у Исламској заједници у Србије, а након тога је руководиоце ове верске организације оптуживао за бројне криминалне радње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАСТАВАК АКЦИЈЕ АРМАГЕДОН Ухапшени педофили у Србији!

ЕСТРАДА У ПАНИЦИ ПОСЛЕ ПАДА СРПСКОГ КРАЉА КОКАИНА У АТИНИ! У стану пронађен списак са 31 именом познатих!

Ухапшен бели маг из Мале Плане: Варао болесне продавајући им „лековиту воду“, зарадио 3 милиона динара

Извор: Информер

Оставите коментар