Додик (Фото: Јутјуб)
Регион

УДАР НА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ: СТРАНЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ СА ПОЈЕДИНЦИМА ИЗ СЛУЖБИ БиХ И ПОЈЕДИНЦИМА ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ РС ОРГАНИЗУЈУ ХАОС У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Према информацијама добијеним из обавештајних кругова једне амбасаде у Сарајеву, у току је спровођење удара на полицију Републике Српске , али и на актуелну власт предвођену Милорадом Додиком све у сврху дискредитације актуелне власти пред предстојеће октобарске опште изборе у БиХ.

Одређене стране обавештајне службе са појединцима из Обавештајно безбедносне агенције БиХ, али и појединцима из опозиције у Републици Српској заједнички спроводе  план удара на полицију  као најстабилнију  институцију у овом ентитету и на актуелну власт предвођену председником Милорадом Додиком, који је најавио своју кандидатуру за члана Председништва БиХ из Републике Српске.

ДЕТАЉИ УРНЕБЕСНОГ СУСРЕТА Шешељ открио шта је рекао Скоту

Сва досадашња истраживања која  су показала да ће Додик убедљиво победити као и коалиција коју он предводи био је знак за узбуну за наведене  стране службе и домаће извођаче дестабилизације РС.

Да нису бирала средства у свом науму доказ је, како нам наводе наведени обавештајни извори , да се ишло чак толико далеко да се искористи и трагична смрт младог Бањалучанина  Давида Драгичевића који је након шест дана потраге, пошто је нестао, пронађен мртав на ушћу реке Црквене у Врбас.

(ФОТО) ЦРНОГОРСКИ ЏИП НАСМЕЈАО БЕОГРАЂАНЕ: Погледајте шта му пише на таблицама! СВИ СУ СЕ ОКРЕТАЛИ И СЛИКАЛИ ГА

Полиција, патолози и тужилаштво предузели су све мере како би се истражили узроци смрти младог Давида, председник Додик се састао са породицом  настрадалог Давида и предузео све мере да истрага буде у складу са професионалним стандардима како би се дошло до истине. Први налази патолога и полиције су констатовали да је реч о задесној смрти. Отац  настрадалог Давида чак је у писменом саопштењу позвао све да се не политизује и злоупотребљава смрт његовог сина за политичке обрачуне. Чека се коначан извештај надлежног тужиоца, а председник  Додик је још једном удовољио захтјеву оца страдалог Давида да нова полицијска екипа пречешља тај случај још једном.Отац се захвалио Додику, рекао да су разговарали као два родитеља  и додао да су ,,он и Додик на истој страни“. Али мајстори конфузије не мирују и на скуповима у Бања Луци желе да оптуже врх полиције за наводно прикривање злочина над Давидом Драгичевићем а власт као саучесника у свему томе.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ УДОВИЦЕ ОКОРЕЛОГ ЏИХАДИСТЕ: Силовао је девојчице преда мном! Не знам да ли ћу икад успети да се вратим кући!

Креатори и извршиоци прављења хаоса и удара на Републику Српску искористили су управо овај трагичан догађај да путем својих људи у појединим невладиним организацијама  свакодневно организују протесте у центру Бања Луке  под називом,,Правда за Давида“.У то су се укључиле и опозиционе странке у Републици Српској и по неки блогер, смишљено уносећи конфузију у јавности али и међу родитељима настрадалог младића.

Тако је за сутра најављен скуп ,, Правда за Давида“ , правда коју сви желе, и  тужилаштво и полиција и власт који и раде на томе. Међутим страни и поједини домаћи мешетари не организују скуп за Давида већ да би манипулишући народом направили хаос у Републици Српској и покушали срушити власт пре избора.

ШОК! 35 ГОДИНА ЈЕ ПРОВЕО У БРАКУ И ДОБИО 9 ДЕЦЕ: Онда је отишао код лекара и сазнао да је његов ЦЕЛИ ЖИВОТ ЛАЖ

Занимљиво је да напоменути да сумњу у објективан  рад полиције по највише подгревају опозициони лидери.Неки од њих су се прикључили и протестима јер у њима виде своју шансу. Примећена је једна група службеника Обавештајно безбедносне службе БиХ. Један од присутних био  је и контраверзни  министар безбедности БиХ Драган Мектић.Извори из амбасаде нам тврде да Обавештајно безбедносна агенција из Сарајева организује долазак што више аутобуса  из Федерације, као и неке опозиционе партије из Републике Српске,  на сутрашњи- суботњи скуп  ,,Правда за Давида“ у Бања Луци.

Обавештајци поменуте  амбасаде чак иду дотле да наводе да би о смрти младог Давида Драгичевића ите како информације  могли дати и појединци у Обавештајно безбедносној агенцији БиХ (ОБА) и неки припадници страних служби. Они често раде координирано и у бирању прављења хаоса не бирају средства да до њега и дође.

(ВИДЕО) РУСКО ТАЈНО ОРУЖЈЕ БЛОКИРАЛО ТРАМПОВЕ РАКЕТЕ: Красуха у Сирији дезоријентисала пројектиле

Стручњак за тероризам и прављење политичког хаоса Џевад Галијашевић нам је потврдио да у сарадњи са страним службама  ОБА управо гради концепт дестабилизације Републике Српске  у Бања Луци на смрти Давида Драгичевића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШЕШЕЉ НЕ ОДУСТАЈЕ: ИДЕМО У ХРТКОВЦЕ НЕ МОГУ ДА НАМ ЗАБРАНЕ!

Лондон спрема нове акције против Русије и Путина

ЈАНКОВИЋ ПОНИЗИО ТАЈКУНА: Једно је Београд, али ЂИЛАС НИЈЕ ДОРАСТАО ДРЖАВНОЈ ПОЛИТИЦИ!

ЏУМБУС У НОВОМ САДУ, МАСОВНА КАФАНСКА ТУЧА НА ТРГУ МЛАДЕНАЦА: Севале песнице у пивници јутрос око 10, тукла се и жена?!

(ВИДЕО) Далибор има 1000 оваца и најбоље газдинство у Београду: Остаћете без речи када видите ко је његова највећа подршка

Извор: Видовдан

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue