Информер
Србија Хроника

УЧЕНИК СЕ ОКЛИЗНУО СА СТОЛИЦЕ И ОСТАО БЕЗ БУБРЕГА! Потресни детаљи ужаса у електротехничкој школи, СТРАХИЊА ЈЕ ПАО, ДРУГОВИ ЗАНЕМЕЛИ ОД ШОКА!

Страхиња Ш. (16), ученик првог разреда Електротехничке школе "Никола Тесла" у Сремској Митровици, остао је без једног бубрега након што се леђима набио на наслон столице са које је претходно пао.

Несрећни дечак се у среду на малом одмору попео на столицу да би отворио прозор и искочио у школско двориште. Међутим, она му се измакла испод ногу, а Страхиња је леђима пао на њен наслон и практично пробуразио бубрег, који су лекари морали да изваде. Он се тренутно налази на интензивној нези у болници у Сремској Митровици и ван је животне опасности.

(ВИДЕО) ОНИ СУ ЛИКВИДИРАЛИ ТЕОРИСТЕ КОЈИ СУ ПЛАНИРАЛИ НАПАД НА ПУТИНА И ВУЧИЋА: Годинама су међу најбољим војницима на свету, а своје животе дају за одбрану Русије!

Ужасна повреда

Страхињини школски другови, који су остали у шоку после онога што му се десило, кажу да је начин на који се повредио сплет невероватно несрећних околности.

– Било је то у среду, на малом одмору између петог и шестог часа, негде после 12 сати. Бацали смо авиончиће од папира, шалили се и гађали, кад се Страхиња попео на прозор да га отвори и искочи напоље. Ми сви стално искачемо кроз тај прозор у школско двориште, пошто се учионица налази у приземљу, али увек пазимо да нас нико не види. Међутим, Страхиња се уплашио кад је видео да наилази нека жена, од које је помислио да је професорка. Кренуо је назад ухвативши се за симс, који се одвалио, столица му се измакла, а он је полетео уназад и набио се леђима на њен наслон – причају Страхињини другови из одељења који су јуче присуствовали несрећи.

Дечак је почео да јауче од болова, а другови су одмах притрчали и задигли му мајицу да виде да ли се повредио.

– У први мах нико није приметио да је повреда страшна, виделе су се само јаче огреботине. Међутим, Страхиња се жалио да му је мука и отишао је у ВЦ да повраћа. Када се вратио, помогли смо му да легне на клупу, јер је и даље имао јаке болове. Ја сам звао његовог тату на мобилни и он је одмах дошао и одвезао га у болницу – прича Страхињин најбољи друг из разреда.

ТЕХЕРАН ПОЛУДЕО: ПАЛЕ АМЕРИЧКЕ ЗАСТАВЕ И ТРАМПОВЕ СЛИКЕ, РУСИ УЗ ЊИХ!

У Општој болници у Сремској Митровици кажу да је дечак довезен јуче око 13.30 са тешком повредом бубрега, који му је одмах оперативним путем одстрањен јер није постојала никаква шанса да буде спасен.

– Нажалост, бубрег је дечаку био веома оштећен, нисмо могли да га сачувано, па смо били принуђени да га извадимо. Повреда је била изузетно тешка. Дечак се тренутно налази у шок соби, у свесном је стању, комуникативан је и ван је животне опасности. Сутра ће највероватније бити пребачен на Одељење дечје хирургије – каже за Информер хирург др Ђорђе Теодоровић, начелник Одељења интензивне неге митровачке болнице.

Дете за пример

Професор механике Радован Миљковић, који је разредни старешина Страхињином одељењу на смеру механичар компјутерског конструисања, каже да је он увек био дечак за пример, који никада није направио ниједан проблем.

СПРЕЧЕН ВЕЛИКИ ДИПЛОМАТСКИ СКАНДАЛ: Чанак позвао посланике из Приштине и Каталоније на међународни скуп, Маја Гојковић зауставила позив

– Страхиња није немирно дете и до сада никад није било примедби на његово понашање. Био је најбољи ученик у разреду и помагао је друговима у учењу. Не могу да дођем себи због онога што му се догодило, сви смо у школи потресени, још смо у шоку – прича професор Миљковић и додаје да су наставници стално упозоравали ђаке да не искачу кроз прозор, али да се тај њихов несташлук није могао контролисати.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МИЛОВА ПОЛИЦИЈА ВРЕЂАЛА ХОДОЧАСНИКЕ ИЗ СРПСКЕ: МАЈКУ ВАМ СРПСКУ!

ШТА ТО ОМЛАДИНА ДОЗВОЉАВА: АНТИСРБИН У БАЊАЛУЦИ ТРАЖИ УКИДАЊЕ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ?

ОДСТУПИО ТЕРОРИСТА: ​Командант Хоџа“ одлази са места саветника Зорана Заева!

(ВИДЕО) ГРДОСИЈА Снимљен највећи талас на јужној хемисфери!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
28°
Fri
18°
Sat
20°
Sun
17°
Mon