Оливер Ивановић
Србија Хроника

Убиство Оливера Ивановића: Суд потврдио кривицу али одбио да одреди притвор полицајцима

Основни суд у Митровици потврдио је да су српски припадници косовске полиције Д.М. и Ж. Ј. починили кривична дела, што су они и сами признали, али је одбио захтев тужилаштва за одређивања притвора.

ЛАЗАНСКИ ОТКРИВА: Шта Ким Џонг Ун замера Србији

Основни суд у Митровици потврдио је да су српски припадници косовске полиције Д.М. и Ж. Ј. починили кривична дела, што су они и сами признали, али је одбио захтев тужилаштва за одређивања притвора, оценивши да је неосновано.

Они су током викенда ухапшени под сумњом да су манипулисали доказима у случају убиства Оливера Ивановића, а Ж.Ј. и за неовлашћено власништво, контролу и поседовање оружја, пренео је Радио Слободна Европа.

(ФОТО) КРВАВИ ПИР У КРУШЕВЦУ! Нико не зна зашто је мирни Стојан побесенео, а потом БРУТАЛНО ЗАКЛАО невенчану жену Гордану!

На основу решења суда у које је РСЕ имао увид, приликом саслушања Ж.Ј. је изјавио да је свестан дела које је починио, али да то није учинио намерно већ из незнања и недовољне обучености за рад у истражној јединици полиције, као и да се искрено каје због учињених пропуста.

Суд је из списа предмета, фото-документације и видео записа, као и из дела саме изјаве осумњиченог утврдио радње које је Д.М. на лицу места предузео, односно пропустио да предузме у циљу обезбеђивања лица, места и трагова на том месту од стране других лица.

Оцене хрватских медија: Колинда поражена „до колена“

„Из списа предмета се закључује да је Тужилаштво до сада прикупило све материјалне доказе са лица места, изјаве сведока, фотодокументацију за кривичну истрагу коју води у предмету убиства Оливера Ивановића, па суд не налази које то још доказе треба прибавити, а на чије прибављање окривљени могу утицати или их сакрити или уништити“, истиче се у решењу.

Оливер Ивановић убијен је испред канцеларије своје странке у Митровици 16. јануара.

(ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНА АКЦИЈА: Дете је висило са прозора, а комшије га спасле на фантастичан начин


РЕКЛАМА
Милица Ђурђевић- Расте нам подршка, упркос медијској блокади!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Асанж изгубио процес пред судом, остаје у амбасади Еквадора

(ВИДЕО) ЗАВЕТНИЦИ: Расте нам подршка, упркос медијској блокади!

Сирија и Русија спречиле ДАЕШ као пројекат калифата

Син Мирољуба Милутиновића очајан: Тата је погинуо само два сата пред пензију! Испитује се како се котур откачио и усмртио га!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed