Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)
Србија Хроника

УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ! ЗОРАНОВ АДВОКАТ ТВРДИ: Појавио се НОВИ СВЕДОК, каже да је видео Зорана и Јелену ЗАЈЕДНО НА НАСИПУ!

Једина новост је изјава сведока који тврди да је у време убиства видео Зорана и Јелену на насипу у Борчи, каже Стефан Јокић, бранилац осумњиченог супруга убијене Јелене Марјановић

Лавина на Брезовици „пресудила“ заменику „косовског министра“!

Стефан Јокић, адвокат Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге, певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, рекао је да нових доказа у овом случају још увек нема.

Према његовим речима, једина новост је изјава новог сведока, који тврди да је у време убиства видео Зорана и Јелену заједно.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА ПРВОГ ЧОВЕКА ГРОЦКЕ Седео је у луксузном ресторану, а онда је видео полицајце и обратио им се. Уместо одговора ДОБИО ЈЕ ЛИСИЦЕ

Допуна вештачења

– Међутим, ту постоје нека неподударања. Ова изјава се не поклапа с

временским вештачењем које је тужилаштво извело по питању кретања Зорана Марјановића. Или сведок не говори истину, или вештак није добро урадио свој посао. Већ две године Више јавно тужилаштво покушава да наметне кривицу Марјановићу по цену било чега. Ми не можемо да решимо случај уколико некоме наметнемо кривицу. Теза одбране је и даље да Зоран нема никакве везе са убиством супруге – рекао је Јокић.

Јокић је изјавио да га не забрињава чињеница да ће нови тужилац, који однедавно ради на случају убиства певачице, тражити проверу доказа и допуну вештачења.

Детаљи трагедије у Борчи: Родитељи пресудили себи на исти начин на који им се син убио

– Не постоји никакав доказ о Зорановој и Јелениној међусобној борби. Логично је да се на телу Јелене пронађе Зоранов ДНК јер су они били у браку – закључио је адвокат.

Подсетимо, оптужница против Зорана Марјановића падала је два пута, а на овом случају радиће нови тужилац јер је претходна заменица вишег јавног тужиоца која је водила случај убиства певачице Јелене Марјановић унапређена преласком у Тужилаштво за ратне злочине. Апелациони суд у образложењу одлуке сматра да тужилаштво, самим тим нови заменик тужиоца, треба да прикупи нове и провери постојеће доказе из оптужнице против Зорана Марјановића ради бољег разјашњења стања ствари.

НОВО САМОУБИСТВО У БЕОГРАДУ! Пронађено тело жене у подруму на Вождовцу!

Три године од злочина

Јелена Марјановић убијена је 2. априла 2016. на насипу у насељу Црвенка у Борчи. Њено тело пронађено је 3. априла у каналу недалеко од насипа. Готово годину и по дана касније, након што се помислило да убица неће бити откривен, због сумње да ју је убио ухапшен је певачицин супруг Зоран Марјановић. Он је у притвору провео 10 месеци, након чега је пуштен на слободу.

КОНАЧНО ПОЗНАТИ ДЕТАЉИ ОПТУЖНИЦЕ: Ево колико је брзо Тони Цетински возио КОБНОГ ДАНА када је УСМРТИО ПЕШАКА! Лоше му се пише!

(ВИДЕО) РУСКИ ПЛАЋЕНИЦИ СТИГЛИ У ВЕНЕЦУЕЛУ ДА БРАНЕ МАДУРА?! Ројтерс: Група долетела са Кубе! МОСКВА: Немамо такве информације!

(ФОТО) ОВАЈ СРБИН ЈЕДАН ЈЕ ОД НАЈТРАЖЕНИЈИХ БЕГУНАЦА: Учествовао у 200 превара, ојадио људе за 870.000 евра

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Амерички истраживачи: Хрватска је једна од најпроблематичнијих земаља у Европи

(ВИДЕО) ЈЕЗИВИ СНИМАК ПУЦАЊА БРАНЕ: Бујица рушила све пред собом, док су људи панично бежали, за минут све се претворило у ЖИВО БЛАТО!

НАРЕЂЕНА ЈОШ ЈЕДНА ЕВАКУАЦИЈА СЕЛА ЈАСЕНОВИК! Сутра уклањање и друге цистерне са амонијаком!

„ЈЕДНОГ ЈУТРА САМ СЕ ПРОБУДИЛА СКОРО СЛЕПА“ Када је отишла код лекара установили су страшну дијагнозу, а сада се бори са НЕИЗЛЕЧИВОМ БОЛЕШЋУ!

БЕБА ЈЕ ПЛАКАЛА БЕЗ ПРЕСТАНКА Када је мајка погледала сто за повијање умало се није ОНЕСВЕСТИЛА!

Извор: Kurir.rs/ D. S.

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu