Informer
Србија Хроника

УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Снимци са куће ослобађају Зорана

Адвокат супруга убијене певачице Јелене Марјановић поднео одговор на оптужницу, у којем је оспорио доказе наведене у њој.

Разлог леденог таласа у Европи узнемирио научнике: „Није добро“

Одбрана Зорана Марјановића, који је оптужен да је 2. априла 2016. на насипу у Црвенки убио супругу, певачицу „Гранда“ Јелену Марјановић, поднео је одговор на оптужницу које је пре десетак дана суду доставило Више јавно тужилаштво.

Како сазнајемо, први одговор на оптужницу суду је јуче поднео адвокат Вељко Делибашић.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТО) ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА ПРУЗИ КОД ВРАЊСКЕ БАЊЕ: Воз је гурао опел 300 метара, од силине удара ауто потпуно смрскан.. Мајка се срушила кад је чула да јој је син погинуо

– У одговору на оптужницу тражио сам да суд натера тужилаштво да обелодани доказе које крије, пре свега снимак камере која покрива насип и који искључује сваку сумњу да је Зоран Марјановић убио Јелену Марјановић. Оспорио сам и све остало наведено у оптужници – потврдио је за Курир Делибашић. Реч је о спорном снимку који није достављен одбрани, а који је забележила сигурносна камера на кући породице Јаховић, која се налази у близини насипа.

НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН! СИНОВИ БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ МАЈКУ, несрећна жена преминула од последица батињања!

Овај снимак с камере која је наводно била усмерена ка насипу полиција је открила двадесетак дана после злочина. Хард-диск је однет на анализу, а одбрана тврди да би тај снимак могао да ослободи Зорана оптужби због којих му прети 40 година затвора.

– Браниоци, као и сам окривљени имају право да у року од осам дана дају одговор на оптужницу, у ком износе своје аргументе и оно што сматрају да током истраге коју води тужилаштво није добро урађено. О тим приговорима одлучује суд, који може да их усвоји и одбаци оптужницу или врати тужилаштву предмет на допуну истраге, али исто тако може и да потврди оптужницу.

(ВИДЕО) УРНЕБЕСНО! Ово је најсмешнији гол у историји фудбала!


РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Они су нас избацили из сале, а ми ћемо њих збацити са власти!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗБОГ НИСКИХ ТЕМПЕРАТУРА: „Електране“ ће грејати и ноћу

Радуловић се жалио Уставном суду и ВСС

Меркелова Вучићу: Импресионирани смо…

Фолдин: Чешка погрешила када је признала Косово

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun