Хроника

УБИО СУПРУГУ, ПА ПРЕСУДИО СЕБИ: Погледајте шта је окидач језиве породичне трагедије у Банатском Карловцу!

Стравично убиство и самоубиство у Банатским Карловцима, догодило се јуче око 17 сати, када је Ратко Ј. убио супругу Драгану.

У ПОРОДИЧНОЈ трагедији у Банатском Карловцу Ратко Јовановић (52) је у суботу по подне ножем избо супругу Драгану (44) и потом извршио самоубиство. Драгана је преминула на путу ка болници.

Трагедија се догодила око 15.30, у Пролетерској улици. Како Новости наводе, злочину је претходила свађа двоје супружника због наводне љубоморе. Драгана је радила у Бечу, одакле се вратила у петак увече. Ратко је посумњао да га је супруга варала док је била у иностранству, што је био повод за свађу и увод у трагедију.

Илустрација Правда (Фото: Flickr/Aaron Goselin)

Ратко је у потегао нож и са неколико удараца је избо супругу, да би потом себи пререзао врат. И поред интервенције лекара, жена је преминула на путу до болнице. Убица је са тешком раном искрварио у породичној кући.
Мушкарац до сада није био пријављиван за насиље у породици, а иза њих су остале две кћерке.

Све комшије су шокиране овим тешким злочином, будући да Ратка сви знају као доброг човека. С друге стране, о његовој супрузи Драгани нису имали баш речи хвале.

– Ишла је којекуда, често није била код куће и ретко се дружила са људима – каже нам старија Карловчанка. – Чула сам да је хтела да га остави и да већ неко време нису живели заједно. Мора да га је љубомора савладала, иначе не знам шта је друго могло да га наведе наведе на овај чин.

Према речима саговорнице Новости, Ратка је познавала од малих ногу, па јој је ова трагедија веома тешко пала.

Како смо сазнали, Ратко Јовановић био је месар по струци и радио је у кланици „Банат“. Његова супруга последњих месеци била је у иностранству и чувала је старију жену.

ОЧЕКИВАО ДА НАСЛЕДИ КУЋУ

РАТКА Јовановића пријатељи су звали Васка. Како су нам комшије поменуле, он је очекивао да ће наследити кућу неколико метара удаљену од оне у којој је живео са породицом, пошто је водио рачуна о старијој власници исте, која није имала наследнике.
Према речима суседа, покојни Јовановићи иза себе су оставили две ћерке. Старија је пред удајом, док је млађа ученица средње економске школе. Неколико њихових пријатеља окупило се синоћ у дворишту да изјаве саучешће.

ЗАКЉУЧАО ЈУ ЈЕ У КУЋУ

– ПРЕ два дана био је рођендан њиховој кћерки. Драгана је дошла, али се вратила код мајке да преспава. Ратко ју је молио да попричају, али није хтела. Вратила се данас, кћерке су их оставиле насамо у кући и отишле у двориште. Ратко ју је закључао и ту се све завршило – препричава нам ова комшиница сазнања из чаршије.

 

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИЈА ПАМТИ: Навршава се 18 година од масакра у Старом Грацком!

СКАНДАЛЗНО: Шутановцу СМЕТА СРПСКА ЗАСТАВА

ХОРОР: Младићи уз смех снимали инвалида како се утапа (ВИДЕО)

БОЛЕСНО: Ево због чега су петорица РОМА ЗВЕРСКИ МУЧИЛИ И ЖИВОГ ЗАПАЛИЛИ СКИТНИЦУ У ЗЕМУНУ 

 

 

 

Извор: Новости, Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri