pixabay.com
Регион

УБИЈАО СРЕДИНОМ ДЕВЕДЕСЕТИХ, ТУКАО ПОЛИЦАЈЦЕ, ДЕВОЈЦИ БАЦИО БОМБУ НА ВРАТА… Ко је „кавчанин“ који је ликвидиран у Подгорици?

Веселин Калезић (48), који важи за безбедносно интересантно лице, убијен је око 17:30 сати у подгоричком насељу Стари аеродром, у близини бившег стадиона.

ИНТЕРПОЛ ОДБАЦИО ЗАХТЕВ СРБИЈЕ: У уторак ће се ипак расправљати о захтеву Приштине за чланство у тој организацији!

Он се у полицијским евиденцијама водио као припадник “кавачког” клана, а имао је „богату“ криминалну прошлост.

Хапшен је почетком ове године због осно­ва­не сум­ње да је ба­цио екс­пло­зив­ну на­пра­ву на ку­ћу у ко­јој је ста­но­ва­ла Ј.Ј.

ХАОС У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ! УЛЕТЕЛИ У УЧИОНИЦУ И ПРЕТУКЛИ ЂАКА НАСРЕД ЧАСА: Професор спречио проливање крви! Један од нападача имао и пиштољ?!

На­пад се до­го­дио 2. ја­ну­а­ра у на­се­љу За­го­рич, а Ка­ле­зић и Ј.Ј. су ра­ни­је би­ли у емо­тив­ној ве­зи, а у то вре­ме су би­ли у сва­ђи. По­ли­ци­ја је до извршиоца до­шла на осно­ву тра­го­ва ко­ји су ве­шта­че­ни у Фо­рен­зич­ком цен­тру, а ко­ји су на­ђе­ни на ли­цу ме­ста.

По­ли­ци­ја је у стар­ту сум­ња­ла да је Ка­ле­зић по­чи­нио кри­вич­но де­ло, јер је био у сва­ђи са Ј.Ј., али ни­­су има­ли ма­те­ри­јал­них до­ка­за да та са­зна­ња поткрепе.

(ВИДЕО) ДРАМА! Разјарени отац улетео у болницу и тражио доктора, уследио је хаос у ходнику… Када видите разлог, сигурно га нећете осуђивати!

Ме­сец да­на ка­сни­је, по­чет­ком фе­бру­а­ра, Ка­ле­зић, ко­ји је без­бед­но­сно ин­те­ре­сант­но ли­це, ухап­шен је у цен­тру Под­го­ри­це јер је на­пао јед­ног при­пад­ни­ка Ин­тер­вент­ног во­да по­ли­ци­је.

Са њим у дру­штву је би­ла Ј.Ј., код ко­је је про­на­ђен пи­штољ. До ин­ци­ден­та је до­шло у јед­ном уго­сти­тељ­ском објек­ту у Хер­це­го­вач­кој ули­ци.

Пре­ма тврд­ња­ма оче­ви­да­ца, Ка­ле­зић је том при­ли­ком уда­рио ко­ман­ди­ра Ин­тер­вент­не је­ди­ни­це.

ХАРАДИНАЈ ОТКРИО БОЛЕСНИ ШИПТАРСКИ ПЛАН! Ако зауставимо робу из Србије, за 30 дана пашће влада у Београду или ће признати Косово!

Ве­се­лин Ка­ле­зић је осу­ђи­ван због уби­ства у цен­тру Под­го­ри­це сре­ди­ном де­ве­де­се­тих. Та­да је, ка­ко се сум­ња, пу­цао у јед­ног мла­ди­ћа у бли­зи­ни згра­де Пред­сед­ни­штва.

У по­след­њих не­ко­ли­ко ме­се­ци ово је тре­ћи слу­чај ко­ји је под­го­рич­ка по­ли­ци­ја ра­све­тли­ла ка­да су у пи­та­њу бом­ба­шки на­па­ди. Не­дав­но је сло­бо­де ли­шен Ва­си­ли­је Шун­дић, због сум­ње да је на ку­ћу по­ро­ди­це Ву­ко­вић ба­цио ди­на­мит. Та­ко­ђе, због бом­ба­шког на­па­да у истом на­се­љу сло­бо­де је ли­шен Алек­сан­дар Ке­ко­вић.

ЛИКВИДАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ Убијен озлоглашени криминалац, припадник кавачког клана

Шокантна исповест професора из Ковина ког су тукли његови бивши ђаци јер је насред улице бранио непознату девојку од батина?!

(ВИДЕО) ДИВЉИ ЗАПАД У КАЛУЂЕРИЦИ! НОВИНАРУ ЗАПАЉЕНА ДВА АУТОМОБИЛА: Рејнџ ровер и корса спаљени усред ноћи, чула се и ЕКСПЛОЗИЈА, грађани у страху!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РАЗОТКРИВЕН НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ: Велика европска банка опрала 150 милијарди долара, а умешане и две америчке банке!

АМЕРИ НАПРАВИЛИ ПЛАН ДА КИЈЕВ ОСВОЈИ ДОНБАС: Блокирати границу, искључити им и струју и воду, натерати их да крену против Русије…

УЖАС У КЊАЖЕВЦУ: Родитељи оптужени да су изгладнели бебу од 3 месеца ДО СМРТИ! Када је полиција стигла у кућу, дочекао их је НОВИ ШОК!

ПАЗИТЕ КОГА ПУШТАТЕ У КУЋУ: Позвонио жени у Зрењанину, замолио је да деци сипа по чашу воде, па збрисао с њеним златом?! А тек БГ аутостопер преварант

МИЛИЦА ЈЕ ЈЕДНА ОД 100 МИЛИОНА БЕБА КОЈА ЈЕ ОВО УСПЕЛА ДА ПРЕЖИВИ! Ћерка славног кошаркаша Ратка Варде је рођена са 710 грама, лекари су говорили да ће УМРЕТИ, а погледајте је сад!

НОВИ УДАР ИЗ ПРИШТИНЕ: Наложена продаје робе само са ознаком „Република Косово“?!

Извор:  

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon