Терористи ИД (Фото: Јутјуб)
Свет

Убијаћемо пијане људе на дочеку Нове године! Језива претња ИСИС-а пред улазак у 2018. годину

Наратор позива следбенике ИСИС-а да искористе слабост алкохолизованих слављеника за Божић и Нову годину као "нову прилику" за сејање смрти и уништења.

(ВИДЕО) ХУСЕИНОВЕ ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ: Достојанствен, пре вешања, изговорио је ове поруке које одјекују 11 година!

Придружница Исламске државе у Сомалији објавила је свој први видео у понедељак, у којем је послала језиву претњу свима који ће славити Нову годину уз уобичајено друштво алкохола.

Високо продуцирани видео дуг осам и по минута почиње сценом божићне јелке, шампањца који се точи у чашу и гласова слављеника који одбројавају до Нове године. Али, одмах затим, уместо веселих честитки за Нову годину, чује се повик „Алаху Акбар“ (Бог је велик) и звукови очитог терористичког напада.

Након тога, наратор позива следбенике ИСИС-а да искористе слабост алкохолизованих слављеника за Божић и Нову годину као „нову прилику“ за сејање смрти и уништења, преноси Њузвик.

КОНАЧНО СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ 3Д РЕКОНСТРУКЦИЈЕ: Несумњиво утврђено да је Јелена мртва донешена на насип!

Youtube

– Ова порука је за браћу која живе међу кафирима (неверницима). Не осећате ли бол своје муслиманске браће у Ираку, Сирији, Јемену, Сомалији, Бурми и Палестини? Пророк – мир био с њим – је рекао: „Кафир и његов убица никад неће бити заједно у ватри пакла“. Што значи, убијање кафира ваша је карта ван џехенема (пакла) – говори даље непознати маскирани мушкарац у камеру, држећи калашњиков.

Осим одвратних претњи, овај џихадиста пркосно поручује да је ИСИС „овде да би остао“.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Муџахедини су одсецали главе српским војницима, а Изетбеговић их је свечано постројио!

– Борићемо се и наставити да се боримо док не завладамо целим светом помоћу шеријата и ове црне заставе с поруком „Нема бога осим Алаха“.

ИСИС је за овај видео заправо искористио вирални Јутјуб видео који је снимио канадски избацивач прошле Нове године помоћу ГоПро камере у бару.

Погледајте видео одакле су узели материјал:

СВИ ЗЛОЧИНИ КРВАВЕ АЗРЕ: Овако је мучила и клала Србе – палила их је, клала, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слова „С“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) Мистерија над Донбасом: Јал‘ је НЛО јал‘ Деда Мраз

(ВИДЕО) Необично оружје терориста којим гађају сиријску војску

Нови дипломатски рат: Када год нема шта да ради, Хрватска удара на Србе

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У ВОЈНОЈ ГИМНАЗИЈИ: Претио ученици пиштољем, избио јој зуб, па је исекао ножем! ДРУГОВИ ГА ГРИЗЛИ ДА ЈЕ СПАСУС-а

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu