Фото: ФБ
Хроника

УБИЦЕ СЕ НИКО НЕ СЕЋА „Деца су била под траумом, готово да нису излазили из куће“

Милана Ловрића (46) који је прекјуче поподне убио супругу Олгу, а затим се сат и по после поноћи убио бацивши се по воз, нико у згради у Гандијевој улици на Новом Београду, где је живео са породицом, није познавао.

– Ловрићи су се доселили овде пре три године, када је Олга била у другом стању са најмлађим сином. Милана нисмо ни виђали јер је он, како сад читамо у новинама био две године у затвору, све до 17. априла. Зато га овде нико и не зна. Олгу јесмо виђали и то често у друштву млађег мушкарца, који јој је највероватније брат, јако су личили – за Блиц, кажу комшије.

Како додају, Олга је била „јако фина жена“.

– Била је културна и посвећена деци – слажу се комшије.

Фото: ФБ

Да је Милановом насиљу била изложена његова супруга али и деца, комшије кажу, да нису знале. Међутим додају да су примећивали да су три сина Милана и Олге пролазили кроз нешто лоше.

– За децу се видело да су под траумом. Били су веома повучени. Никад се нису дружили са осталом децом. Слабо су чак и излазили из стана, само да оду до продавнице и прошетају куче – кажу комшије.

Ловрић је јуче поподне, наочиглед тројице синова убио супругу Олгу и то на улазу у зграду Центра за социјални рад на Новом Београду.

У Центар за социјални рад су дошли, како би он, према пресуди, видео децу у контролисаним условима.

Несрећна Олга је свог насилног мужа пријављивала више пута, а он је чак провео две године у затвору јер је претукао најстаријег сина.

 

Извор: Блиц, Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
21°
Thu