Youtube ilustracija
Србија Хроника

УБИЦА ЈЕ ЛОВИО ЈЕЛЕНУ! НЕОБЈАВЉЕНИ ДЕТАЉИ СУРОВОГ ЗЛОЧИНА: Пресрео је и ударио у лице, стргао тренерку, ПА ЈОЈ СМРСКАО ГЛАВУ!

Звезду "Гранда" Јелену Марјановић (33) убица је 2. априла 2016. пресрео на насипу у Борчи и прво је јако ударио у лице. Несрећна жена је у агонији потом покушала да побегне, али крвник ју је сустигао између насипа и канала, стргао јој горњи део тренерке, а затим јој смрскао главу са више удараца оштром шипком или кесером.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Љубавна прича Милице и Небојше Глоговца

Убица је потом Јеленино тело бацио у канал, а горњи део њене тренерке и патике сакрио у шипражје на обали како би прикрио злочин!

Информер је дошао до нове фотографије са увиђаја свирепо убијене Јелене Марјановић. На њој се види Јеленино тело непосредно по вађењу из канала.

Муж у притвору

Због овог убиства, 15. септембра прошле године ухапшен је Јеленин муж Зоран Марјановић, који се од тада налази у притвору. Тужилаштво, како смо објавили, завршава писање оптужнице против њега за тешко убиство, за шта му прети до 40 година затвора.

Према траговима нађеним на месту злочина и у околини, Јелена је џогирала по насипу, док су је муж Зоран и ћерка Јана чекали на почетку насипа. Како стоји у наредби за спровођење истраге, Зоран је у једном тренутку оставио ћерку и отрчао у сусрет Јелени.

(ВИДЕО) СВИ ЋЕМО МИ ТАМО, ТО ЈЕ САМО ПУТОВАЊЕ: Ово је песма коју је Глоговац отпевао, а у њу је стала сва љубав овог света!

– Јелена је у том тренутку сишла са насипа на зараван, према каналу. Ту ју је пресрео убица и најпре је јако ударио у лице. Она је кренула да бежи, али он ју је сустигао, ухватио за горњи део тренерке и стргао је с ње. То доказује чињеница да је њена плава тренерка, која је пронађена после убиства, имала рукаве извучене на унутрашњу страну – објашњава извор близак истрази.

На тренерци је, каже он, пронађено мало трагова Јеленине крви, који су тамо доспели после првог ударца у лице.

– Након што је сустигао Јелену, убица ју је оборио и одвукао до канала. Том приликом спале су јој патике, а једна чарапа јој је свучена до пола стопала. Кад ју је довукао до ивице канала, убица јој је смрскао лобању неком оштром шипком или кесером и убацио је у канал. Јелена је тад још давала знаке живота, што је утврђено и обдукцијом, јер је у душнику пронађено мало траве из воде у каналу. Убица је потом загазио у канал, докрајчио Јелену и побегао… – тврди наш саговорник.

ПРОКЛЕТИ 9. ФЕБРУАР! Небојша Глоговац је ЧЕТВРТА ПОЗНАТА ЛИЧНОСТ која је у последњих 10 година ПРЕМИНУЛА ОВОГ ДАТУМА!

Крвник је, према резултатима истраге, брижљиво планирао злочин и трудио се да што више отежа истрагу и заметне трагове.

Након злочина убица је узео Јеленине патике и горњи део тренерке, а затим је опет загазио у канал и бацио их у густо шипражје да пролазници не би приметили њене ствари – наводи наш саговорник.

Ћерка га чекала

У наредби за спровођење истраге стоји да се осумњичени Зоран Марјановић након злочина вратио околним путем до почетка насипа, где га је чекала ћерка Јана. Злочин се, како се наводи у овом документу, догодио у периоду између 16.49 и 17.30, а трајао је укупно око 10 минута. Зоран је потом почео да зове рођаке и пријатеље, говорећи им да је Јелена нестала.

Јеленин леш, смрскане главе, пронађен је тек наредног дана, 3. априла 2016, у каналу поред насипа у Борчи.

Младен Мијатовић у новој књизи открива шокантне детаље из истраге

Познати новинар ТВ Пинк Младен Мијатовић завршава писање књиге о убиству Јелене Марјановић, у којој ће открити детаље из истраге који су били строго чувана тајна полиције и тужилаштва и који до сада никад нису били објављени у медијима.

ЗБОГ ЊЕ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Љубавна прича Милице и Небојше Глоговца

– Радни назив књиге је „Ко је убио Јелену Марјановић?“. Почео сам пре 3,5 месеца да пишем о мистериозном догађају који континуирано пратим скоро две године. Ових дана завршавам последње стране свог првог романа, а затим, у договору са издавачем, следи припрема за штампу, штампа и остале неопходне радње. Не оптерећујем се термином када ће књига да се појави у продаји. У питању је роман, а стил је дневнички.

Неће бити у форми класичне новинарске приче, коју редовно радим, мада ће бити ексклузивних чињеница и фотографија. Читаоцима ћу из свог угла, на основу личних сазнања, представити шта се догодило 2. априла 2016. године на насипу у Црвенки код Борче, као и догађаје који су уследили.

Роман је заснован на истинитом догађају, али су одређени ликови измишљени. Књига умногоме описује живот новинара и репортера који прате „црну хронику“. Књига је написана тако да не утиче на рад истражних органа – навео је Мијатовић.

(ФОТО) КУМЕ МОЈ, НЕКА ТЕ АНЂЕЛИ ЧУВАЈУ! Слобода и Војин се потресним порукама поздравили са дугогодишњим пријатељем!


РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Становници Калуђерице су од Града добијали само намете и дажбине!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАКЛЕНИ ПЛАН: НАСА ерупцијама вулкана жели да охлади Земљу – Шта то значи?

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА СА ИВИЦЕ СВЕМИРА КРИЈЕ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ? Интернет преплавиле приче како је милијардер прикрио савршен ЗЛОЧИН

РАСИЗАМ У ХРВАТСКОЈ: Јеменка нападнута због боје коже на загребачкој пијаци

(ВИДЕО) ЦРВЕНО-БЕЛИ СЕ ОПРОСТИЛИ ОД ГЛОГОВЦА: Небојша, хвала ти за све – твоја Звезда

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri