Курир
Србија Хроника

У УДЕСУ КОД ЖИТОРАЂЕ ИЗГУБИЛА ЋЕРКИЦУ (11) И МУЖА: Многе сам животе спасла, а своје најмилије нисам…

"Зашто мора овако, зашто моју Нину... Што нисам ја настрадала, само да ми је Нина добро...", каже кроз јецаје Светлана Митровић, чији су супруг Драган (39) и ћерка Николија (11) погинули у страшном судару на путу Јесеница-Житорађа.

Стравична саобраћајна несрећа догодила се у среду када се “пасат” у којем су се превозили сударио са шлепером. Светлана, која се такође налазила у колима, преживела је тешку саобраћајну несрећу, задобивши прелом руке и неизбрисиву трауму.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

– Ништа не може да ми је врати, ништа. Моја душа, зашто, Боже, зашто на овај начин, зашто… Ништа нисам могла да урадим да их спасем, свима сам помогла и многе сам животе спасла, њима нисам могла да помогнем – говорила је, гушећи се у сузама, Светлана која је по занимању медицинска сестра.

Због повреде у удесу једна рука јој је у гипсу а по лицу су видљиви подливи и хематоми, али је јуче пуштена из болнице у Прокупљу.

МИНИСТАР БЕЗБЕДНОСТИ БиХ ОГРЕЗАО У КРИМИНАЛ: Драган Мектић продаје оружје и муницију, а са овом државом блиско сарађује

У дом ове угледне породице у селу Глашинац код Житорађе јуче су стизали рођаци и пријатељи да изјаве саучешће, потресени невиђеном трагедијом. Николијин деда и Драганов отац Радисав, гушећи се од бола, плакао је и једва причао.

– Шта ми сад вреди, шта да кажем, како да преживим ову трагедију, пријатељу мој? Овакве лепоте ја да сахраним у овим годинама. У њених 11 година ја да гледам да дете иде под земљу. Шта сам ти, Боже, скривио да ми узмеш овакве лепоте – јецао је Радисав. Сећао се како му је свако јутро почињало са унуком.

ЦРНОГОРСКА СРАМОТА НЕ ПРЕСТАЈЕ! НЕДУЖНА САРА 5. ДАН У СПУЖУ! Млада Српкиња у притвору због лажних оптужби!

– Није било јутра да ме Николија не поздрави: “Добро јутро, дедо, да ли си пио кафу”. Била је одличан ђак, дете за пример, најбоље дете у околини. На свим такмичењима прва места је освајала. Па га је Бог надарио да га узме у 11 година живота. Па коме је она воду замутила, пријатељу мој? Како ја то да преживим? Сад када би могли живог да ме закопају, да ме нема, само да не видим и не гледам ово. Како ћу ја то да преживим, како ћу ја моју децу да дочекам, не знам – прича неутешни Радисав.

РУСИЈА И КИНА УЛАЗЕ У КОСОВСКУ ПРИЧУ! Десничари преузимају ЕУ, мењају се правила игре!

До трагичног удеса дошло је на путу од Јасенице ка Житорађи. Драган је пошао колима по супругу Светлану која је медицинска сестра у Клиничком центру у Нишу. Николија је тражила да пође са оцем. У повратку, десио се кобни судар са шлепером који је, како се може видети на лицу места, по свему судећи прешао у супротну траку у којој је био “пасат”. Према причи рођака, Светлана је дремала на месту сувозача и разбудио ју је потрес у моменту судара.

– Требало је сви да иду ускоро на две свадбе. Какве свадбе, сад све у црно завијено. Уместо на свадбу, она је у сандуку – прича кроз сузе једна од рођака.

(ВИДЕО) ПОТРЕСНЕ РЕЧИ ДЕВОЈЧИЦЕ ПРЕ НЕГО ШТО ЈУ ЈЕ ОТАЦ СВИРЕПО УБИО: ,,Татице, волим те, ти си мој херој“

И за Драгана рођаци и пријатељи имају само речи хвале:

– Није знао да стане, радио је сваки секунд, цео дан, целу ноћ ради. Као да је знао нешто да ће да се догоди па да надокнади. Радио је у фирми у Прокупљу неколико година, после се бавио пољопривредом – каже једна рођака.

Иза њега су остали Светлана и син Стеван (14), који срећом није био у колима. Шта им је остало, све је црно – прича рођака.

БИЗАРНЕ ЖЕЉЕ СРПСКИХ ТРУДНИЦА: Хоћу царски рез, да родим као елита! И темпирајте ми порођај, да дете има овај хороскопски знак!

СТРАВА И УЖАС НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ

На месту удеса и јуче су били видљиви језиви трагови страшне несреће. Откинута врата од “пасата” одлетела су двадесетак метара од друма. Волан ишчупан, ваздушни јастук који је излетео из волана разбуцан је и сав у крви.

На месту несреће видљиви су и други делови слупаног аутомобила.

Крај пута – венац са читуљом и сликама погинулог оца и ћерке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРНО НАМ СЕ ПИШЕ! МРАЧНЕ ПРОГНОЗЕ НАУЧНИКА: Човечанство ће ратовати за пијаћу воду?

ЈЕЗИВА СМРТ КОД ЗАЈЕЧАРА: Мушкарца прегазио воз, страдао на месту! Сумња се на САМОУБИСТВО!

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊИ ЈУРИШ: Сиријски авиони масовно бомбардују највеће упориште терориста на свету

104. године Церске битке: Млади бежали у рат, а не од њега

ОПРАВДАВАО ЈЕ АГРЕСИЈУ НА СРБИЈУ: Постоје времена само за силу — овако је Анан говорио о Косову, Сребреници, НАТО агресији

БЕОГРАЂАНИ, ОПРЕЗ! ЗАРАЖЕНИ КОМАРЦИ ПРЕТЕ СА 76 ЛОКАЦИЈА: Вирус Западног Нила хара Београдом, ово су најугроженији делови града!

ЖЕЛИМ ДА УПИШЕМ СВОЈЕ ИМЕ ЗЛАТНИМ СЛОВИМА! Ђоковић наоштрен за историјски меч!

ВОЗАЧИ, ОВО ГАРАНТ РАДИТЕ СВАКОДНЕВНО, А ДА НИСТЕ НИ СВЕСНИ КОЛИКИ ПРЕКРШАЈ ПРАВИТЕ: Казна ће вам олакшати џеп за чак 5.000, ово је правило ЛЕВЕ ТРАКЕ

Курир/Блиц

Фото: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun