pixabay.com
Србија Хроника

У СМРТ ЗБОГ СЕЛФИЈА! Милош пао у амбис дубок 200 метара! ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ НА ТАРИ!

Фотографисање на литици изнад Дрине завршило се трагично по Милоша Ристића (27) из Београда, који је у петак по подне смртно страдао после пада у понор уз стрми пут Перућац - Митровац на Тари .

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ ДИВИ СРПСКОГ ГЛУМИШТА: Преминула Милена Дравић

Чим су пријатељи несрећног младића алармирали за помоћ, три возила ватрогасаца спасилаца МУП Србије из Бајине Баште кренула су на лице места, а убрзо су им се придружила четворица ужичких колега из Тима за рушевине, два члана Добровољног ватрогасног друштва и два ренџера националног парка Тара.

Нажалост, спаса није било.

Ристићево тело откотрљало се до дна литице обрасле густим растињем и ватрогасци су одлучили да се до њега спусте помоћу ужади с врха амбиса, под светлошћу рефлектора, јер је већ падао мрак.

НАПУСТИЛА НАС ЈЕ У ТИШИНИ, НЕЧУЈНО АЛИ ПОНОСНО, КАКО ЈЕ И ЖИВЕЛА: Овако је Милена Дравић провела своје последње дане…

wikipedia.org

(ФОТО/ВИДЕО) ОБРАЗ УЗ ОБРАЗ И НА ОНОМ СВЕТУ: Овако су се волели Милена и Гага! Далеко од светла рефлектора била је то љубав премала за ЈЕДАН ЖИВОТ

– Пријатељи унесрећеног рекли су нам да су љубитељи олдатјмера из Београда и да су после вожње застали да се фотографишу на стени на месту званом Кртице, на самој ивици понора. Кад су устали и кренули ка возилима, Ристић је изгубио равнотежу и сурвао се унатрашке у провалију. Један од његових другова је пожртвовано али непромишљено почео да се спушта у амбис у нади да ће му помоћи, па замало да имамо две жртве. Он нас је звао са литице и рекао да уопште не зна како је сишао и како да се врати – каже за „Новости“ Петар Ракић, командант ватрогасно-спасилачке јединице МУП из Бајине Баште, који је руководио акцијом.

(ВИДЕО) ПОМЕНУЛА ДРУГИ КОСОВСКИ БОЈ, ПА ЗАПАЛИЛА ТВИТЕР: Погледајте ТВ гостовање бивше градске секретарке за културу

Он и његове колеге су готово целу ноћ провели на рубу понора, прво покушавајући да стигну до несрећног младића и помогну му, а затим подижући његово мртво тело.

ЗАЈЕЧАРАЦ ПОБЕГАО ИЗ ЗАТВОРА У СРБИЈИ ПА ПОТЕГАО НОЖ: Покушао да силује младу Црногорку (18) у Бару, али му се отела

– Прво смо мислили да можемо да стигнемо до њега пењући се уз литицу, просецајући пут, али је растиње било исувише густо, а нисмо смели да губимо време. Трочлани тим почео је да се спушта низ ужад и изгледало је да понор нема краја. Кад смо спајајући ужад стигли до 170 метара, колеге су јавиле да су дошле до момка, али да нажалост не даје знаке живота. Полако смо почели да га извлачимо и акција се завршила тек после два ујутро – каже Ракић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НОВИ РУСКИ ШАМАР САД: Подаци министарства финансија изненадили и највеће оптимисте! САНКЦИЈЕ ДОЖИВЕЛЕ ПОТПУНИ КРАХ

ИВИЦА ДАЧИЋ: Волео бих да имам противкандидата, али тај мора да изађе са политиком другачијом од моје! Ако изгуби, мораће да оде!

(ФОТО) ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Лидл је још 1972. постајао у ОВОМ ГРАДУ У СРБИЈИ

Погледајте шта нас чека: Неприродне врућине у Србији ће трајати све до овог датума, а онда нам стижу црни облаци и кише!

Novosti.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
26°
Wed