Регион

У Шипову отворен Трг патријарха Павла (ВИДЕО)

Председник Републике Српске Милорад Додик, премијерка Жељка Цвијановић и министри Сребренка Голић и Зоран Тегелтија присуствовали су јуче на отварању Трга, патријарха српског Павла у Шипову.

Трг Патријарха Павла је отворен јуче у Шипову, а његова изградња коштала је око 250 хиљада КМ.

Председник Српске задовољан је напретком који општина остварује под вођством актуелног начелника. Раније је најављено формирање буџета од 20 милиона марака, из којег ће средства бити пласирана у рубне и неразвијене општине, којима је финансијска помоћ за развој и запошљавање неопходна.

Додик је поручио је окупљеним грађанима Шипова на новоизграђеном Тргу патријарха Павла да је Република Српска данас стабилна. „Ми ћемо се борити да тако и буде, да имамо веће плате и пензије и то чинимо колико можемо. Најупорније бранимо Републику, јер је она синоним за нашу слободу. Важна је Република и Шипово и сваки човек“, нагласио је Додик.

Срна

Председник Републике Српске поручио је да сви у Српској морају бити заједно.

„Морамо да будемо заједно, да будемо посвећени сваком нашем човеку. Као народ смо показали и доказали колико смо спремни да будемо солидарни пред сваким човеком у невољи“, истакао је Додик.

Свечаним отварањем трга завршена је вишедневна манифестација Дани Шипова.

Извор: РТРС, Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин донео одлуку: 755 америчких дипломата мора да…

ЕУ отима хлеб из руку најсиромашнијима у Србији

ТАДИЋ ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: Дај Косову столицу у УН!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri