Predsednistvo Srbije, promo
Регион

У САРАЈЕВУ БЕСНИ ЗБОГ ВУЧИЋА И ПУТИНА!

Приликом посете руског председника Владимира Путина Београду, председник Србије Александар Вучић захвалио се Путину на вету који је Русија уложила на усвајање Резолуције у Савету безбедност УН по којој су Срби требало да буду проглашени за геноцидни народ, што је изазвало бројне реакције у БиХ.

МОГУЋЕ ЈЕ: Откривено како можете да позовете Путина телефоном

Тако поједини промуслимански аналитичари у БиХ, пише Радио Слободна Европа, сматрају да је реч о континуираној политици вређања жртава геноцида и непоштовање међународног суда за ратне злочине који је такве пресуде утврдио.

Ледара се данас враћа у Србију: Опет улазимо у минус, смењиваће се снег и киша!

– Српски народ никад неће заборавити да је Русија 2015. године по наредби Путина ставила вето на резолуцију Савета безбједности УН по којој су Срби требало да буду проглашени за геноцидни народ. Путин је тада заштитио истину и правду и зато имамо велику одговорност за све што ћемо радити у будућности – изјавио је, између осталог, Вучић приликом посете Путина Београду.

Овај чин сарајевски аналитичари оцењују, пре свега, као подизање тензија у региону.

СКАНДАЛ ПРЕД СЕДИШТЕМ РЕМА: Бошко Обрадовић НАПАО Оливеру Зекић!

Оснивач Истраживачко-документационог центра који је прикупио највише података о жртвама протеклог рата у БиХ Мирсад Токача каже да овакве Вучићеве изјаве не изненађују, јер је то саставни део његове политике.

– Господин Вучић у низу својих изјава, заправо, не поштује државу Босну и Херцеговину, а онда, ако то не ради, не можете очекивати ни да поштује њене грађане, пре свега, жртве геноцида. То што он говори је тренутак његове искрености, егзалтираности и веома је добро да се то десило – указује Токача.

(ФОТО) КРСТ НА ГРУДИМА И ЈУНАЧКО СРЦЕ У ВЛАДИМИРА! Путин и ове године ЗАРОНИО У ЛЕДЕНУ БОГОЈАВЉЕНСКУ ВОДУ!

Председник Наше странке Предраг Којовић оценио је да се Александар Вучић „вратио на позицију“ с које је поручивао „да један српски вреди колико сто муслиманских живота“, реагујући на изјаву српског председника како је захвалан Русији због вета.

ОГЛАСИО СЕ ХАГ Оптужнице против кољача из ОВК тек када се испуни 5 услова

– Изјава чији је једини циљ био да додатно увреди жртве и да додатно поремети односе, ставила је и тачку на оно што се чинило да је неко српско одмицање од реторике 90-их година, покушај да се граде неки нови односи међу државама у региону – сматра Којовић.

(ВИДЕО) МИЛО, ПУКНИ ОД МУКЕ: ‘ОЈ КОСОВО КОСОВО’ ОДЈЕКУЈЕ ПОДГОРИЦОМ: Живи Српска Спарта У ИНАТ ТЕБИ И ТЕБИ СЛИЧНИМА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Данас је слава Јовандан: Ове обичаје морате да испоштујете, а ово НИКАКО не радите!

ПОСЛЕ ПОВЛАЧЕЊА ПРИЗНАЊА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: Србија укида визе за Свети Китс и Невис и Републику Палау

ЕУ упутила шокантну поруку Србији која вређа интелигенцију

(ВИДЕО) НАТО ОФИЦИР ЗАМОЛИО ПУТИНА – ПОКЛОНИ СРБИЈИ С-400! Потребан јој је да се барни од агресије Албаније и НАТО!

Будућа потпредседница Ђиласове странке жели да сравни РТС са земљом!

vesti-online.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu