Србија Хроника

У Крушевцу сахрањена жртва породичног насиља: Гордана почива уз сина свог убице, унук свима јавио за трагедију

Гордана Живковић сахрањена на гробљу у Сушици, уз Ивана, сина Стојана Мијајловића, осумњиченог да јој је пререзао врат. Њен малолетни унук, ђак петог разреда, телефоном јавио страшне вести.

ЛАЗАНСКИ ОТКРИВА: Шта Ким Џонг Ун замера Србији

КРУШЕВАЦ – Гордана Живковић(60), коју је, како се сумњичи, 12. фебруара у Крушевцу, убио њен ванбрачни партнер Стојан Мијајловић(60), сахрањена је данас у селу Сушици. Игром судбине, несрећна жена сахрањена је на гробљу где од прошлог јула почива и Стојанов син, Иван(38), коме је пуцњем из ловачке пушке пресудио мештанин Сушице, Чедомир Смиљковић(71).

Једини очевидац убиства је Горданин малолетни унук, ђак петог разреда, који је телефоном успео да страшне вести јави рођеној тетки, Слађи Миливојевић, која са породицом живи у селу Каоник код Рибарске Бање. Позив је упутио и свом оцу Верољубу Миладиновићу из Сушице.

Оцене хрватских медија: Колинда поражена „до колена“

– Само братанац зна праву истину, али ми се трудимо да га не узнемиравамо у овим тренуцима – каже за “Новости” Срба Миливојевић, жртвин зет. – То су све велике трауме,био је сведок догађаја. Ташта је стварно бринула о свом унуку.

Гордана је према сазнањима “Новости” била и старатељ дечаку, који ће се сада вратити у Сушицу, да живи са оцем и прабаком. Како сазнајемо, она је већ дуже од две деценије удовица, јер када је остала без супруга, а ћерка Слађа и син Верољуб били су још деца. Остварила је минималну породичну пензију,а радила је једно време у Швајцарској. Пензију из иностранства, међутим могла је да очекује тек у 63.-ој години.

АКО РОДБИНА НЕ ПРОГОВОРИ, ЗОРАН ЈЕ ГОТОВ: Нејасно зашто чланови најуже породице не желе да сведоче

Са Стојаном Мијајловићем живела је већ дуго у заједници.Последњих пет година становали су у изнајмљеном стану у насељу Баре у Крушевцу, где се у Улици Војислава Илића 91 и догодило убиство. На месту злочина Стојан је сачекао полицију и хитну помоћ. Санитет је тешко повређену Гордану пребацио до болнице, где је преминула.

Бројни заједнички пријатељи изнели су за “Новости” да је старији пар живео у складној заједници, а да је Гордана бринула о Стојановом здрављу, који је иначе дуже време био на боловењу због повреде ноге. До расправе која се завршила убиством, дошло је, наводно, због спомињања Стојанове прве супруге.

ПОЗНАТИ АДВОКАТ ИСПАЛИО 6 МЕТАКА У БИВШУ ЖЕНУ: Владанка убијена испред зграде! КАМЕРЕ СНИМИЛЕ СВЕ, ЋЕРКА ОТКРИЛА УБИЦУ

ОСУМЊИЧЕНИ У ПРИТВОРУ, ПОКРЕНУТА ИСТРАГА

КАКО је потврђено “Новостима”, Више јавно тужилаштво донело је наредбу о спровођењу истаге против Стојана Мијајловића због постојања основане сумње да је извршио кривично дело убиство.

– У просторијама тужилаштва саслушан је на околности предметног кривичног дела, а на предлог Вишег јавног тужиоца, судија за претходни поступак Вишег суда одредио је притвор против именованог лица – наводи за “Новости” др Братислав Петровић,јавни тужилац.

КОРАК КА ЈЕДИНСТВУ: Влада Српске усвојила нацрт Декларације о опстанку Срба!


РЕКЛАМА
Милица Ђурђевић- Расте нам подршка, упркос медијској блокади!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АКО РОДБИНА НЕ ПРОГОВОРИ, ЗОРАН ЈЕ ГОТОВ: Нејасно зашто чланови најуже породице не желе да сведоче

Убиство Оливера Ивановића: Суд потврдио кривицу али одбио да одреди притвор полицајцима

Асанж изгубио процес пред судом, остаје у амбасади Еквадора

(ВИДЕО) ЗАВЕТНИЦИ: Расте нам подршка, упркос медијској блокади!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat