Занимљивости

У ЧЕТВРТАК ЈЕ НАЈМРАЧНИЈИ ДАН У ГОДИНИ: Овај феномен се није десио 350 година и најбоље је да не излазите из куће

Зимска краткодневица ће дословно и фигуративно бити најмрачнији дан у овој години.

Као да нам овај месец већ није довољно луд, већ ће нам и зимска краткодневица бити прави пакао захваљујући једном космичком инциденту који се последњи пут десио пре 350 година.

Србија опет уз Русију — гласала у УН против резолуције о Криму

Према речима астролога, 21. децембар ће бити најгрознији дан у 2017. години. Овогодишња краткодневица ће се разликовати од претходних јер по први пут након 1664. године Сунце улази у кућу Јарца само пар сати пошто и Сатурн направи исту промену. Ово доводи до поравнања Сунца и Сатурна које доноси јако негативне последице.

-На индивидуалном плану оваква промена и паралела може да буде добра, али на макро плану никако, рекао је Нил Спенсер.

(ВИДЕО) РУСКИ НАУЧНИЦИ ВУЧИЋУ У МОСКВИ ПРИКАЗАЛИ НЕШТО НЕВЕРОВАТНО: Пред његовим очима ставили пса у цев пуну течности, ево шта се догодило!

Он саветује да 21. децембра све што радимо може да нам изгледа теже него обично, а започињање нечег новог се никако не препоручује. Овог дана можете се осећати ограничено и принуђено на неке ствари, али не дозволите да такав осећај утиче на ваше обавезе. Предузмите све мере опреза овог дана и не користите изговоре како бисте недостатком енергије оправдали лењост. Ако требате да решите неки проблем, побрините се да је то решење најбоље за све не само за вас.

Такође, стручњаци из области фенг шуија саветују опрез јер је 21. децембар најпроблематичнији дан и било каква активност треба да се избегава по сваку цену. Наглашава да ће се сваки посао који будете радили тога дана само одуговлачити и да ће вас многе околности успоравати све до јануара наредне године.

НЕОЧЕКИВАНИ ОБРТ У ИСТРАЗИ: Нишлија погинуо у стравичној експлозији аутомобила, али овај детаљ оставио је Србију у шоку!

Све активности које сте планирали за 21. и 30. децембар подложне су изненадним променама у последњем тренутку, а неки се могу одложити чак и за више месеци па и годину.

Избегавајте да држите састанке, да путујете, а све док је Меркур ретроградан нећемо моћи да се опустимо. Иако се 22. децембра он премешта и креће правим ходом, осећаћемо његов ретроградни утицај још пар недеља.

БАЦАЛИ СУ МУ СИНА НА ПОД, ПРЕД ЋЕРКОМ СЕ СКИДАЛИ ГОЛИ, НАПАЛИ ИХ СЕКИРОМ И ПРЕТИЛИ ХИТЛЕРОМ: Језив напад на породицу из Београда!

Можда би било најбоље да овај дан проведемо у кући уз неки добар филм и да уопште не излазимо напоље како бисмо избегли све проблеме и компликације које нам овај датум доноси.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕУ одузима Пољској право гласа у ЕУ, Варшава губи милијарде?

СТЕФАНОВИЋ: Сви знају политику Ђиласа, Јанковића и Шапића, они би да испразне џепове Београђана и напуне своје!

Ники Хејли упозорава: Гласајте против нас — бићете убележени

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
28°
Tue